KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Νέος επικεφαλής στο κρατικό fund του Αμπού Ντάμπι

Ο αδελφός του εκλιπόντος Σεϊχη Ahmed bin Zayed al Nayhan που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Μαρόκο θα αναλάβει τη θέση του, στην κεφαλή του κρατικού fund του Αμπού Ντάμπι (Abu Dhabi Investment Authority), όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Σεϊχης Hamed bin Zayed al Nahyan είναι σήμερα επικεφαλής της Δικαστικής Αρχής του Αμπού Ντάμπι και Πρόεδρος της εταιρείας των ειδικών οικονομικών ζωνών του κρατιδίου. Είναι ετεροθαλής αδερφός του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεϊχη Khalifa bin Zayed al Nahyan.

Το κρατικό fund του Αμπού Ντάμπι, γνωστό με τα αρχικά ADIA, έχει περιουσιακά στοιχεία 328 δισ δολ, όπως είχαν αποτιμηθεί στο τέλος του 2008. Οι εκτιμήσεις για το πραγματικό ενεργητικό κυμαίνονται από 300 δισ δολ. ως 800 δισ δολ.

Στις επενδύσεις του συμπεριλαμβάνονται οι Citigroup Inc., Hyatt Hotels Corp. και Kingdom Holding. Έχει συνδέσει επίσης το όνομα του με την επένδυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στον Αστακό.

Ο Σεϊχης Ahmed σκοτώθηκε στο Μαρόκο τον προηγούμενο μήνα όταν το ανεμόπτερο στο οποίο επέβαινε κατέπεσε σε λίμνη κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ. Στις έρευνες για την ανεύρεση της σωρού τότε είχαν συμμετάσχει και ελληνικές δυνάμεις.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών