KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Φουλ επίθεση από τον μεγιστάνα των media στην Google..

Έτοιμος να διακόψει την πρόσβαση των μηχανών αναζήτησης στους διαδικτυακούς τόπους των εφημερίδων του είναι ο Rupert Murdoch, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο μεγιστάνας των media πιστεύει ότι οι μηχανές αναζήτησης της Google και της Microsoft έχουν αποκομίσει πλέον αρκετά χρήματα χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο των δικών του αλλά και άλλων ειδησεογραφικών sites και πως έχει έρθει η ώρα να πληρώσουν.

«Δεν πιστεύω όμως ότι εταιρείες σαν την Google θα δεχτούν να καταβάλουν δικαιώματα», είπε, «άρα σιγάσιγά η πρόσβαση θα διακοπεί και οι αναγνώστες που δεν είναι συνδρομητές θα βλέπουν μόνο τις πρώτες γραμμές από ένα άρθρο». Ο Rupert Murdoch προέβλεψε παράλληλα ότι μέσα στο επόμενο 12μηνο το δημοφιλές iPad της Apple θα έχει τουλάχιστον 12 ανταγωνιστές και ότι μπορεί να αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας των εφημερίδων.

Ο Murdoch πιστεύει ότι εξελικτικά, με την αύξηση των online συνδρομητών-αναγνωστών, οι εφημερίδες θα εκδίδονται κυρίως ηλεκτρονικά, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και μια σημαντική οικολογική στροφή, αφού δεν θα καταναλώνουν τόνους χαρτιού για την εκτύπωσή τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών