KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Από 10.990 ευρώ το ανανεωμένο Skoda Fabia

Από 10.990 ευρώ το ανανεωμένο Skoda Fabia



Πιο ελκυστικό, αισθητικά ανανεωμένο, με ικανοποιητικό εξοπλισμό και πλαισιωμένο με το νέο κινητήρα 1,2 TSΙ, ήρθε στην ελληνική αγορά το Skoda Fabia. Το μικρό μοντέλο της τσέχικης μάρκας με την ειδική έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας κοστίζει 10.990 στην έκδοση 1,2 με τους 70 ίππους και 12.490 ευρώ στην έκδοση 1,2 TSI με τους 105 ίππους.

Το Fabia, υποβλήθηκε πρόσφατα σε πλήρη ανανέωση τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, ενώ δόθηκε και έμφαση στα μηχανικά μέρη, με βασικό στόχο την αύξηση της ισχύς και συγχρόνως της μείωση κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Το εμπρός μέρος είναι επανασχεδιασμένο, με νέο προφυλακτήρα, καπό και μεγαλύτερα φώτα, ενώ στην γκάμα υπάρχει και πλήθος νέων ζαντών. Στην καμπίνα η αισθητική έχει βελτιωθεί, χάρη στο νέου σχεδιασμού τιμόνι, το νέο πίνακα οργάνων και την σχεδίαση των γραφικών,με τους συνδυασμούς χρωμάτων σε υλικά και ταπετσαρίες να προσδίδουν μια νεανική και σύγχρονη εικόνα. Το ανανεωμένο Fabia διατίθεται στην ελληνική αγορά με τέσσερις κινητήρες βενζίνης (1.2HTP 70hp, 1.4HTP 86hp, 1.2TSΙ 105hp καθώς και δύο πετρελαιοκινητήρες 1.2TDi CR 75hp και 1.6 TDi CR 105hp). Αυτός που κάνει την διαφορά και αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον όμως, είναι ο 1,2 TSΙ με τους 105 ίππους. Συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία και σύγχρόνως μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

O βασικός εξοπλισμός (Ambiente) του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει 4 αερόσακους, ABS/EDL, κεντρικό κλείδωμα, ρυθμιζόμενο ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικούς καθρέπτες, a/c, υπολογιστή ταξιδίου και σπορ ανάρτηση. Ωστόσο, από τις μεσαίες κιόλας εκδόσεις, μπορεί κάποιος να βρει το σύστημα ελέγχου εκκίνησης σε ανηφόρα HHC, αυτόματο κλιματισμό, radiocd με σύνδεση ipod και MP3, προβολείς Halogen, φωτισμό δυναμικής γωνιακής κλίσης και ζάντες αλουμινίου 15’’ και 16’’. Για όποιον επιθυμεί το αυτόματο κιβώτιο DSG (περιλαμβάνει ESP και Cruise Control), το κόστος αυξάνεται κατά 2.000 ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών