KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

81 εκατ. στερλίνες ζητούν οι Έλληνες αδελφοί Candy από τον πρίγκιπα Κάρολο


Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, ο διάσημος αρχιτέκτονας λόρδος Rogers και οι κατασκευαστές Nick και Christian Candy θα συναντηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους γύρω από μία αποτυχημένη επένδυση real estate αρκετών δισεκατομμυρίων.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ενεπλάκη στην οικιστική επένδυση των αδελφών Nick και Christian Candy στο Λονδίνο η οποία είχε την οικονομική στήριξη του εμιράτου του Κατάρ. Ο Κάρολος έγραψε στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ ότι τα σχέδια των αδελφών Candy και του αρχιτέκτονα λόρδου Rogers για 17 κτίρια κοντά στην πλατεία Sloane στο Λονδίνο δεν είναι «εμφανίσιμα».

Ως αποτέλεσμα η βασιλική οικογένεια και η ελεγχόμενη από αυτήν Qatari Diar Real Estate Investment απέσυραν την υποστήριξή τους στο σχέδιο εξοργίζοντας τους Βρετανούς κατασκευαστές και τον διάσημο αρχιτέκτονα. Η λύση θα δοθεί τώρα στα δικαστήρια που θα κρίνουν αν η εμπλοκή του πρίγκιπα Καρόλου προκάλεσε οικονομική ζημία 81 εκατ. στερλινών στους κατασκευαστές και τον αρχιτέκτονα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών