KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ί. Κουφοπαντελής : Οι κερδοσκόποι ξεκίνησαν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

 

H Ελλάδα αποτελεί ένα από τα θύματα του πολέμου μεταξύ των αγγλοσαξονικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων από τη μια, και του Λευκού Οίκου με τους Ευρωπαίους εταίρους από την άλλη. Το μεταξύ τους bras de fer εκδηλώθηκε με την αχαλίνωτη κερδοσκοπία που ευθύνεται για πολύ μεγάλο μέρος των προβλημάτων της χώρας. Αυτό αναφέρει στην εφημερίδα Ισοτιμία αυτού του Σαββάτου  ο Ίων Κουφοπαντελής, πρόεδρος του ομίλου της Eurocorp ΑΕΠΕΥ, η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην επενδυτική τραπεζική όσο και στη χρηματιστηριακή αγορά.

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε ξένες τράπεζες και έχοντας συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις αναδιάρθρωσης χρέους μεταξύ μεγάλων γαλλικών πιστωτικών ιδρυμάτων και κυβερνήσεων στο τέλος της δεκαετίας του ‘70, εκτιμά ότι η Ελλάδα θα ωφεληθεί σημαντικά εάν μετά από τα μέτρα που έλαβε, και που οδηγούν σε μια σταθεροποίηση της κατάστασης, εξαλείφοντας τον κίνδυνο έλλειψης ρευστότητας, προχωρήσει μεσοπρόθεσμα σε μια συναινετική επαναδιαπραγμάτευση του χρόνου αποπληρωμής των υποχρεώσεών της. Μια εξομάλυνση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, των δόσεων που έχει να εξυπηρετήσει και όχι του ποσού που οφείλει. Επιπλέον θεωρεί επιτεύξιμους τους στόχους που έχουν τεθεί, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να συλληφθεί άμεσα ένα μεγάλο κομμάτι της μαύρης οικονομίας, την οποία εκτιμά στα 75 δισ.

O πρόεδρος της Eurocorp είναι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί τελικά να τα καταφέρει, να αναγεννηθεί ξανά.  Διαβάστε στην Ισοτιμία αυτού του Σαββάτου όλες τις λεπτομέρειες της πρακτικότητας που περιγράφει ο πρόεδρος του ομίλου της Eurocorp και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών