KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ευγενία Μανωλίδου Ο Ψινάκης την έκανε να κλάψει!


Στα γυρίσματα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» βρέθηκε η κάμερα της νέας εκπομπής του Alter, «That’s Life». Εκεί, συνάντησε φυσικά την Ευγενία Μανωλίδου.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars», η Ευγενία επέμεινε σε κάτι που την είχαμε δει να δηλώνει και στο τελευταίο live του χορευτικού σόου: «Κάθε εβδομάδα ο κόπος μας πιάνει τόπο από τη στιγμή που οι τηλεθεατές μάς ψηφίζουν. Και εγώ και ο Ηλίας χορεύουμε μόνο γι' αυτούς» είπε (σ.σ.: στο βιντεάκι που είχε προβληθεί πριν από το χορευτικό της στο τελευταίο live, η Ευγενία δήλωνε πως θα χορέψει «για τον κόσμο και όχι για τους κριτές»).

Στη συνέχεια πάντως, ο δημοσιογράφος του «That’s Life» ρώτησε την Ευγενία αν ισχύει πως πριν από λίγη ώρα έκλαψε στα παρασκήνια του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: «Δεν θέλω να το συζητήσω. Ήταν κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ» απάντησε η κριτής, χωρίς να αρνηθεί πως συνέβη κάτι τέτοιο. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Περρής, που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα της, πρόσθεσε: «Έγινε μια πρόταση συμβιβασμού μεταξύ εκείνης και του Ηλία Ψινάκη. Τώρα που τελειώνει η εκπομπή, να έρθουν πιο κοντά. Η κυρία Μανωλίδου ήταν πιο δεκτική, αλλά ο Ηλίας δεν συμφώνησε».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών