KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Οδηγός αρπαχτής: Βγάλε λεφτά εύκολα

Αρπαχτή Νο1:
Βάζεις αγγελία συνεργασίας με οποιονδήποτε λέγεται Τάκης ή Τόλης Αλεξανδράτος. Τον βιντεοσκοπείς με το κινητό σου την ώρα που πλένει τα δόντια του ή ξυρίζεται. «Καις» τις σκηνές σε ένα DVD και το πουλάς στα περίπτερα με τον τίτλο «Τ.Αλεξανδράτου: Σε ιδιωτικές στιγμές-the making of».
Το business plan: Με την υστερία που επικρατεί για τη Τζούλια θα πουλήσεις πάνω από δέκα χιλιάδες αντίτυπα στο μισάωρο. Με 18 ευρώ (κάνεις και σκόντο σε σχέση με τα 19,90 που τιμάται το original) έχεις βγάλει γύρω στα 180 χιλιάρικα.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να σου την πει κανένας ότι τον εξαπάτησες. Γιατί; Δεν κατάλαβα. Ας πρόσεχε.

Αρπαχτή Νο2:
Πας σε μάντρες με οικοδομικά υλικά, παίρνεις κομμάτια τσιμέντο και τα πουλάς κοψοχρονιά στους κουκουλοφόρους.
Το business plan: Κάθε φορά που θα έχουμε έλεγχο από την Κομισιόν, κάθε δίμηνο τουλάχιστον, προβλέπεται και μια κινητοποίηση. Μια στις δυο να παρεισφρύουν κουκουλοφόροι, τότε η ζήτηση για πέτρες θα είναι τεράστια. Τα μάρμαρα στο Μετρό του Συντάγματος και τα πεζοδρόμια πόσο να φτουρήσουν…
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να μη σε πληρώσουν οι κουκουλοφόροι που είναι τρακαδόροι. Κι αν διαμαρτυρηθείς για την πληρωμή, τότε μπορέι να σε εκλάβουν ως βιτρίνα και να μάθουν σκοποβολή πάνω σου.

Αρπαχτή Νο3:
Γίνεσαι ατζέντης «μεταχειρισμένων» πρωταγωνιστών ριάλιτι
Το business plan: Ως γνωστόν, πολλοί πρωταγωνιστές ενός ριάλιτι εμφανίζονται να συμμετέχουν και σε κάποιο άλλο αργότερα. Εσύ θα τους μανατζάρεις, νοικιάζοντάς τους σε όποιο απελπισμένο κανάλι ψάχνει για ψώνια που θέλουν να ξεκατινιαστούν και στη δική του παραγωγή.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να ψωνιστούν οι πελάτες σου και να σε εγκαταλείψουν, επειδή θα θέλουν πλέον να συμμετέχουν μόνο σε ριάλιτι από «America you have talent» και πάνω.

Αρπαχτή Νο4:
Συμπληρώνεις λίστες αποδείξεων για τη φορολογική δήλωση των πελατών σου.
Το business plan: Πας πόρτα πόρτα με το laptop ανά χείρας και προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στους φορολογούμενους. Σου παραδίδουν το βουνό των αποδείξεων κι εσύ κάθεσαι και τις περνάς σε λίστα για τη ΔΟΥ. Κανείς δεν έχει χρόνο να το κάνει αυτό. Αν μάλιστα πιάσεις τον άλλο στην ανάγκη (πρέπει να συμπληρώσει τη δήλωση μέχρι αύριο) τότε του ζητάς την Άρτα και τα Γιάννενα.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να πάρει φόρα ξανά η φοροδιαφυγή και να μην κόβει αποδείξεις κανείς.

Αρπαχτή Νο5:
Πουλάς καθετήρες και πλαστικά μπουκάλια σε μποτιλιαρισμένους δρόμους
Το business plan: Ετσι όπως αυξάνει το κυκλοφοριακό, οι περισσότεροι μένουν στο αυτοκίνητό τους επί ώρες. Κάποια στιγμή η ουροδόχος κύστη διεκδικεί το δικαίωμά της στο ξεφούσκωμα. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή που ο κρύος ιδρώτας τρέχει από το μέτωπο του δύστυχου οδηγού και δεν ξέρει τι να κάνει, εμφανίζεσαι εσύ με το πλαστικό σου μπουκαλάκι. Θα στο χρυσοπληρώσει. Έξτρα σέρβις: Απλώνεις ένα παραβάν γύρω από το αυτοκίνητο για να μην του σφυρίζουν από ψηλά τίποτα νταλικιέρηδες.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να ανάψει το φανάρι και ο οδηγός σε φάση βιασύνης να πετάξει βιαστικά το μπουκαλάκι έξω, λούζοντάς σε με το περιεχόμενο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών