KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Σίλβιο Μπερλουσκόνι Πόσο θα του στοιχήσει το διαζύγιο;

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την εργένικη ζωή. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της γειτονικής μας χώρας καλείται πλέον να εξαγοράσει το δικαίωμά του να ζήσει το νέο του έρωτα, πληρώνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ, αφού μόνο έτσι η δεύτερη σύζυγός του, Βερόνικα Λάριο, θα του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο.

Οι δύο σύζυγοι κατέληξαν σε συμβιβασμό εκτός δικαστηρίου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Να υπενθυμίσουμε πως η 53χρονη Λάριο είχε ήδη καταθέσει την αίτηση διαζυγίου ένα χρόνο νωρίτερα, όταν ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό με τον 73χρονο σύζυγό της να παραβρίσκεται στο πάρτι των 18ων γενεθλίων ενός μοντέλου εσωρούχων, που μάλιστα τον αποκαλούσε χαϊδευτικά «papa». Η Λάριο, που τότε είχε απαιτήσει τη δημόσια απολογία του συζύγου της, δήλωσε έπειτα πως δεν ήταν δυνατή πλέον η κοινή τους συμβίωση, αφού η ίδια δεν άντεχε να μένει με έναν άνδρα που «είχε κάθε λογής ελαττώματα».

Σύμφωνα με τo νέο συμφωνητικό των δύο συζύγων, της οποίας οι όροι διέρρευσαν στον Τύπο αυτή την εβδομάδα, η –προσεχώς- πρώην κυρία Μπερλουσκόνι θα γίνει κάτοχος της πολυτελέστατης Villa Belvedere στο Ματσέριο, η οποία εκτιμάται στα 105 περίπου εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τη βίλα που τώρα διαμένει η ίδια με τα 3 τους παιδιά. Από την άλλη, ο Μπερλουσκόνι θα κρατήσει τη βίλα Certosa στη Σαρδηνία, γνωστή και από τα πάρτι των οργίων που ο ίδιος διοργάνωσε κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού — σχετικές φωτογραφίες των οποίων διέρρευσαν προ μηνών στον Τύπο. Επιπλέον, θα κρατήσει και το σπίτι τους στη Ρώμη, το οποίο είναι κυρίως φημισμένο για την κρεβατοκάμαρα με το «κρεβάτι Πούτιν», στο οποίο ο Μπερλουσκόνι καταγράφηκε σε κασέτα να υποδεικνύει σε συνοδό πολυτελείας να τον περιμένει, όση ώρα εκείνος κάνει μπάνιο.

Παράλληλα, η μηνιαία διατροφή της Βερόνικα εκτιμάται περίπου στα 375.000 δολάρια — πολύ λιγότερα απ' ό,τι του ζητούσε αρχικά στην αίτηση διαζυγίου τους- 4.4 εκατ. δολάρια. Ο πρωθυπουργός -η συνολική περιουσία του οποίου ανέρχεται στα 8 δις δολάρια– θα συνεχίσει να συντηρεί τα παιδιά τους, αφού κάθε παιδί θα τοποθετηθεί σε υψηλόβαθμες θέσεις του ομίλου εταιριών του, στα media, τις εκδόσεις και τις ασφαλιστικές εταιρίες. Να αναφέρουμε πως έχει οριστεί, τα 2 του παιδιά από τον πρώτο του γάμο να διοικήσουν τις πιο σημαντικές από τις εταιρίες του στο χώρο των media. Η πρώτη του σύζυγος, από την οποία ο Σίλβιο πήρε διαζύγιο αφότου απέκτησε τα 3 παιδιά με τη Βερόνικα, δεν πήρε ακίνητη περιουσία, παρά μόνο τα 175.000 δολάρια που λαμβάνει μηνιαίως από τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Τέλος, ο γάμο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη Βερόνικα Λάριο μετρά 19 χρόνια. Λέγεται πως οι δυο τους αποφάσισαν να μην προβούν σε καμία δημόσια διαμάχη, φοβούμενοι ίσως το γεγονός της δημοσιοποίησης πικάντικων λεπτομερειών από την «κρεβατοκάμαρα» του πρωθυπουργού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών