KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Συμμετοχή - ρεκόρ στα φετινά «Ποσειδώνια», με πολλά μηνύματα!!!!ΘΕΤΙΚΑ.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πορεία ανάκαμψης των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων διεθνώς, αλλά και στις επενδύσεις των Ελλήνων εφοπλιστών τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους ύψους 2,7 δισ. δολαρίων για την κατασκευή νέων πλοίων σε ασιατικά, κυρίως, ναυπηγεία, ανοίγει στις 7 Ιουνίου 2010 τις πύλες της η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2010», η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.
Στα φετινά «Ποσειδώνια» αναμένεται να λάβουν μέρος 1.800 εκθέτες από 90 χώρες του κόσμου, καθώς και περισσότεροι από 17.000 Ελληνες και ξένοι επαγγελματίες του χώρου. «Υπάρχει αύξηση 12% στις κρατήσεις εκθεσιακού χώρου σε σύγκριση με την έκθεση του 2008 και όλα δείχνουν ότι τα φετινά Ποσειδώνια θα είναι τα μεγαλύτερα στην τεσσαρακονταετή ιστορία της διοργάνωσης», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Project Manager των «Ποσειδωνίων». Στη φετινή έκθεση θα έχουν ιδιαίτερη παρουσία εκπρόσωποι από τις αναδυόμενες ναυπηγικές δυνάμεις της Ασίας. Η επιβεβαιωμένη συμμετοχή της Απω Ανατολής στα «Ποσειδώνια» 2010 είναι ήδη κατά 45% μεγαλύτερη σε σύγκριση με την έκθεση του 2008, ενώ ο συνολικός χώρος που θα καλυφθεί από την ασιατική συμμετοχή ανέρχεται σε 3.166 τ. μ., αύξηση 1.000 τ. μ. σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Η Κορέα θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη συμμετοχή της στα «Ποσειδώνια», με τους οργανισμούς KOSHIPA και ΚΟΜΕΑ να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό κορεατικό περίπτερο. Εξίσου σημαντική είναι η αυξημένη ανεξάρτητη παρουσία των μεγάλων ναυπηγείων της χώρας, που περιλαμβάνουν τις εταιρείες STX Business Group, Sungdong Shipbuilding & Marine Engineering και SPP Shipbuilding. Η Ιαπωνία φέτος επαναλαμβάνει τη μεγαλύτερη έως σήμερα συμμετοχή της βασιζόμενη στη δύναμη της Ιαπωνικής Ενωσης Εξαγωγέων Πλοίων (JSEA) και της Ιαπωνικής Ενωσης Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (JSMEA). Για πρώτη φορά συμμετέχει η Ινδία μέσω του εθνικού περιπτέρου της Ενωσης Ινδικών Ναυπηγείων επιφάνειας 300 τ. μ.
Ιδιαιτέρως εντυπωσιακό στοιχείο των φετινών «Ποσειδωνίων» αποτελεί η παρουσία δεύτερου κινεζικού εθνικού περιπτέρου που ενισχύει περαιτέρω την ήδη δυναμική παρουσία της Κίνας. Εκτός των παραδοσιακών περιπτέρων της Κινεζικής Βιομηχανικής Ενωσης Κατασκευής Πλοίων (CSIC) και του ομίλου ναυπηγείων Cosco, πολλά ακόμα κινεζικά ναυπηγεία κάνουν το ντεμπούτο τους με ανεξάρτητα περίπτερα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των εταιρειών Yiu Lian Dockyards (Shekou) και Zhejiang Province Daishan County Haizhou Ship Building and Repairing Co. Επίσης είναι η σημαντική παρουσία του κλάδου των πετρελαϊκών προϊόντων, τον οποίο εκπροσωπούν εταιρείες πετρελαίου, εφοδιασμού καυσίμων και λιπαντικών, συμπεριλαμβανομένης της Avin Oil, της Castrol Marine που επιστρέφει μετά απουσία αρκετών χρόνων και εταιρειών που συμμετέχουν κάθε χρόνο, όπως η Petrobras, η Chevron Global Marine Products, η Aegean Oil και η συνεργαζόμενη Gulf Oil Marine, η Elinoil και η ETEKA.
Η έκθεση των «Ποσειδωνίων», εκτός του ότι αποτελεί «χώρο συνάντησης κορυφαίων «παικτών» της ναυτιλίας», συμβάλλει σημαντικά και στην τόνωση του τουρισμού σε μια χρονική περίοδο ιδιαιτέρως δύσκολη. Πρόκειται για 15 εκατ. ευρώ που προέρχονται από επισκέπτες και μόνο, που θα διοχετευθούν σε ξενοδοχεία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ταξί, σημεία λιανικής πώλησης στην Αθήνα και τα περίχωρά της, εξαιρουμένων των πρόσθετων εσόδων που δημιουργούνται από τους επισκέπτες που θα παρατείνουν τη διαμονή τους μερικές ημέρες για να απολαύσουν σύντομες διακοπές..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών