KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Λίντσεϊ Λόχαν Πώς κατάφερε να ξεγελάσει το δικαστήριο;

Λίντσεϊ 
Λόχαν
Ούσα δεσμευμένη μ' ένα βραχιόλι το οποίο ελέγχει τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό της, όλοι πίστευαν πως η Λίντσεϊ Λόχαν θα προσπαθούσε να μην πιει — μία πηγή όμως διαψεύδει το γεγονός.

Ο άνθρωπος αυτός διέψευσε τις αμφιβολίες σχετικά με το γεγονός ότι η Λόχαν δεν έπινε όσο φορούσε το ειδικό βραχιόλι, δηλώνοντας πως η 23χρονη ηθοποιός το 2007, βουτούσε το βραχιόλι σε τσάι για να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, καθώς και ότι χρησιμοποιούσε ένα συνδετήρα ώστε να «παγώσει» το σήμα. Η ίδια η Λόχαν όμως αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο.

Την περασμένη Δευτέρα, η δικαστής Μάρσα Ρέβελ όρισε πως η Λόχαν θα πρέπει να φορά υποχρεωτικά το ειδικό βραχιόλι για την καταμέτρηση του αλκοόλ στον οργανισμό της, σε 24ωρη βάση. Επιπλέον, θα πρέπει να υποβάλλεται σε τεστ ναρκωτικών ουσιών μία φορά εβδομαδιαίως, καθώς και να παρακολουθεί τακτικά το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του αλκοόλ, που το δικαστήριο της όρισε σε εβδομαδιαία πάλι βάση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών