KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Carpooling…γιατί όλοι οι καλοί χωράνε!



Είστε από εκείνους που για να πάνε στη δουλειά τους χρειάζεται να αλλάξουν δύο – τρία μέσα μαζικής μεταφοράς και μετά να περπατήσουν; Μήπως από αυτούς που περνούν ώρες ολόκληρες στο τιμόνι με μόνη συντροφιά το ραδιόφωνο; Η μήπως από όσους μόλις βάζουν μπρος το αυτοκίνητό τους βλέπουν τη στάθμη της βενζίνης στο κόκκινο, αναφωνούν ”Ωχ! Πάλι;” και νιώθουν ένα σφίξιμο...στην τσέπη;
Αν απαντήσατε θετικά έστω σε ένα από τα παραπάνω ερωτήματα, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το διαδικτυακό τόπο carpooling.gr και να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας.
Τί είναι το carpooling; Μια ανεξάρτητη πύλη που συνδέει εκείνους που κάνουν την ίδια διαδρομή, την ίδια ώρα και την ίδια μέρα.
Ο τρόπος είναι απλός. Αρκεί να μπείτε στην ιστοσελίδα, να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να προσφέρετε ή να αναζητήσετε κάποιον για να μοιραστείτε μια διαδρομή. Η διαδρομή αυτή μπορεί να είναι η απόσταση από τη δουλειά στο σπίτι ή ακόμα και ένα ταξίδι.
Το carpooling πρωτοεμφανίστηκε στη Γερμανία στα τέλη του ’90, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και επεκτάθηκε σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Πολωνία, η Ιταλία και πλέον...και στην Ελλάδα.
Σε πολλές μάλιστα πολιτείες των ΗΠΑ, υπάρχουν και συγκεκριμένες λωρίδες για τα οχήματα ”υψηλής πληρότητας” όπως τα αποκαλούν και τα οποία μεταφέρουν 3-4 επιβάτες.
Στη χώρα μας το carpooling.gr μετρά ένα χρόνο λειτουργίας με την πορεία του να εμφανίζεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Με την πύλη να μετρά σχεδόν 1.000 χρήστες και επισκεψιμότητα περίπου 4.000 ατόμων μηνιαίως, είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό – για τα δικά μας δεδομένα- φαινόμενο, θα μετατραπεί σύντομα σε τρόπο ζωής.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών