KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Το πρώτο e-πολυκατάστημα deasy.gr.

  Εξαιρετικά υψηλούς στόχους θέτει το νέο online ηλεκτρονικό πολυκατάστημα GETITNOW.GR, το οποίο ξεκινά την κανονική λειτουργία του την Κυριακή με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στις αφορές μέσω Διαδικτύου και να κατακτήσει την πρώτη θέση στο χώρο του ελληνικού e-commerce.
Στο GETITNOW.GR μπορεί να βρει κανείς μία αρκετά μεγάλη ποικιλία προϊόντων (περίπου 300.000 αρχικά) από πολλές κατηγορίες. Συγκεκριμένα διατίθενται όλα τα προϊόντα τεχνολογίας όπως τηλεοράσεις, laptops, gaming, ψηφιακά προϊόντα κ.α., βιβλία, μουσική, ταινίες, παιχνίδια αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί και επίσης αθλητικά είδη. Και αυτή είναι  μόνο η αρχή καθώς συνέχεια θα προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων. Στόχος είναι επίσης τα προϊόντα αυτά να προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στο GETITNOW ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα και για πρώτη φορά οι επισκέπτες του GETITNOW.GR μπορεί να μπαίνουν σε ένα υψηλής αισθητικής διαδραστικό περιβάλλον, όπου θα έχουν την αίσθηση ότι αγοράζουν σε ένα φυσικό κατάστημα με μοναδικές δυνατότητες οπτικής απεικόνισης των προϊόντων μέσω φωτογραφίας και βίντεο. Επιπλέον, στα βασικά χαρακτηριστικά του GETITNOW.GR συμπεριλαμβάνονται η συνεχής ροή πληροφοριών και η φιλικότητα προς τους χρήστες καθώς οι άνθρωποι του GETITNOW.GR είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές με ειδικό help desk, live chat και click to call για οποιαδήποτε απορία.
Παράλληλα το GETITNOW.GR εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές των καταναλωτών, ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνουν είτε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Επίσης, ο επισκέπτης ενημερώνεται που βρίσκεται η παραγγελία του ανά πάσα στιγμή  μέσω μηνύματος SMS (SMS alert) και συστήματος ανίχνευσης της παραγγελίας (order trace).
Για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, το GETITNOW.GR εγκαινιάζει 30 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα, από τα  οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν, να παραλαμβάνουν και να κάνουν αν το επιθυμούν τις πληρωμές των αγορών τους.
Το GETITNOW έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της Αμερικάνικης εταιρίας, ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την  πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari, κλπ.
Σημειωτέον πως το GETITNOW.GR αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την Publicworld, (συμφερόντων Π. Γερμανού). Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία η οποία  διαχειρίζεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld, κατά 38% στον ΔΟΛ και κατά 5% στον επιχειρηματία Β. Ρέστη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών