KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Εντυπώσεις Erotica 2010

βρέθηκαμε  και φέτος στην έκθεση του έρωτα. Διάσημα πρόσωπα του χώρου, καυτά show αλλά και μερικά αρνητικά σχόλια. Αυτά είδαμε κι ακούσαμε και φυσικά σας τα μεταφέρουμε.

Κοσμοσυρροή και φέτος στο erotica. Εκατοντάδες κόσμος περίμενε υπομονετικά απ’ έξω για να δει την έκθεση της ερωτικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως, η έκθεση δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του κοινού, όπως τα προηγούμενα χρόνια.



Ίσως την χτύπησε η οικονομική κρίση, γι’ αυτό και θα την χαρακτηρίζαμε φτωχή. Ο δεύτερος όροφος κλειστός και τα περίπτερα λιγοστά. Αρκετούς επισκέπτες δυσαρέστησε επίσης το γεγονός ότι χρειαζόταν να πληρώσουν έξτρα είσοδο για να παρακολουθήσουν τα θεάματα από τα διάφορα μαγαζιά της Αθήνας.



Βέβαια τα show και τα ονόματα της ερωτικής βιομηχανίας που βρέθηκαν εκεί αποζημίωσαν το κοινό. Μεταξύ άλλων είδαμε τη "δική μας" Θεοφανία Καλογιάννη, η οποία με την ταινία "Summer Angels" χτυπάει την πόρτα του Hollywood.

Το stage της Sirina τράβηξε τα βλέμματα και την προσοχή των επισκεπτών. Ο Ζαφείρης ( ο γυμναστής του Sex in The City off Athens) και η Μαριάννα Ντούβλη, φωτογραφίθηκαν με τους θαυμαστές τους και έδωσαν αρκετά αυτόγραφα.
Φυσικά, από τη γιορτή του πορνό, δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο... μεθυστική ελληνική παρουσία. Ποια είναι αυτή; Μα τί ρωτάτε; Η Τζούλια... εννοείται. Μετά το "Απαγορευμένο"... επέτρεψε στον κόσμο να την απολαύσει από κοντά.

Όμως, και λαμπερές προσωπικότητες από το εξωτερικό έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην άτονη έκθεση.

Θα ελεγα ψέματα αν σας παρουσιάζαμε ότι από αυτό το τριήμερο σόου δεν υπήρξε ΤΙΠΟΤΑ καλό. Στα θετικά περνάνε οι ερωτικοί χοροί πάνω σε γέφυρες... Αν σκεφτείτε πώς νιώθουν αυτοί που βρίσκονται από κάτω τότε μπράβο στα παιδιά... και στα κορίτσια.
Οι διοργανωτές προσπάθησαν να φέρουν παρουσίες ώστε να γεμίσουν τους κλειστούς χώρους με... λάμψη!

Συγγνώμη, αλλά θα το περάσω στα θετικά μόνο για την προσπάθεια. Όταν μπαίνεις στο χώρο θες να δεις γυναίκες, άντρες, να περιφέρονται στο χώρο... να γίνεται παιχνίδι και κάτι τέτοιο φέτος ΔΕΝ έγινε.

Τα όμορφα θα τα κλείσουμε με κάτι όντως καλό. Το παρτάκι το Σάββατο το βράδυ ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Ο Dj Rico και οι Νέβμα έδωσαν ρυθμό στο εκθεσιακό κέντρο, ενώ από τη σκηνή δεν έλλειψαν τα... καυτά μωρά. Αργότερα η ζέστη αυξήθηκε όταν δύο "άγγελοι" πήγαν στην... κόλαση παρέα με το "διάβολο"...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών