KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η σέξι Ούμα Θέρμαν και η Giulietta....


Η ψυχρή αλλά συνάμα απίστευτα σέξι μορφή της ηθοποιού Ούμα Θέρμαν και ο στίχος του Γουίλιαμ Σαίξπηρ «είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων μας» αποτελούν τα κλειδιά της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Alfa Romeo για το καινούργιο δημιούργημά της, την Giulietta. Οι πρώτες διαφημίσεις θα αρχίσουν να προβάλλονται στην Ιταλία από την Κυριακή 16 Μαΐου.
Η καμπάνια θα χρησιμοποιεί στοιχεία από τα παραληρηματικά σενάρια και την σκηνοθεσία ταινιών όπως το Pulp Fiction και το Kill Bill. Στη διαφήμιση που γυρίσθηκε εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, η Ούμα Θέρμαν παίζει πέντε διαφορετικούς ρόλους που συμβολίζουν τους ισάριθμους χαρακτήρες που ενσαρκώνει το νέο μοντέλο της Alfa Romeo. Οι πωλήσεις της Giulietta (εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τα VW Golf, Ford Focus, Opel Astra) θα αρχίσουν στις 22 Μαΐου και το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες τούρμπο 1.4 λίτρου με 120 και 170 ίππους και ντίζελ 1.6 λ. με 105 ίππους και 1.75 λ. με 235 ίππους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών