KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Laptop που αναγνωρίζουν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα ..για αρχη.

Μόλις κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα Lifebook της σειράς Ε και S της Fujitsu τα οποία κατατάσσονται ήδη στις υψηλότερες κατηγορίες φορητών υπολογιστών, σε επίπεδο απόδοσης και χρηστικότητας.


Ασφάλεια από κλοπή
Όπως όλα τα Lifebook, οι φορητοί στις κατηγορίες advanced και superior, διαθέτουν προαιρετικά τη λειτουργία Fujitsu Advanced Theft Protection (ATP), με την οποία ο φορητός υπολογιστής μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί αυτόματα (από τη στιγμή που δεν συνδεθεί με το Absolute Monitoring Centre για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) είτε να απενεργοποιηθεί απομακρυσμένα, να σβηστούν τα αρχεία και να εντοπιστεί σε περίπτωση κλοπής. Μόλις το σύστημα ανακτηθεί, είναι δυνατό να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα
Για την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των LIFEBOOK, το Fujitsu 3D Shock Sensor έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων του σκληρού δίσκου που οφείλεται σε πτώσεις ή  κραδασμούς. Επίσης, με την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων οι χρήστες μπορούν να κρυπτογραφήσουν αρχεία και φακέλους, ώστε να προστατεύουν τα δεδομένα τους από κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τα νέα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με τους τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές Intel Core i7, i5 και i3 και είναι ανεξάρτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας. Επιπλέον, με ευαισθητοποίηση στο περιβάλλον η ιαπωνική τεχνολογία ενσωμάτωσε το ειδικό EcoButton που διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και αρκεί για τη λειτουργία σε αυτονομία για μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα (μέχρι και 8 έως 10 ώρες).

Τα νέα laptop dιαθέτουν οθόνη από 13,3’’ έως 13,6’’ και βάρος μόλις 1,6 κιλά και προσφέρουν φωτεινότητα και ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτός. Ο χρήστης εργάζεται σε περιβάλλον genuine Windows® 7 Professional, ενώ οι πολλαπλές θύρες επιτρέπουν τη συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.fpc.fujitsu.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών