KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Mαρινάκης καλεί Κόκκαλη

Την αγοραπωλησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός δρομολογεί η επιστολή Μαρινάκη στον Κόκκαλη. Ο απερχόμενος ιδιοκτήτης αξιολογεί την πρόταση πριν απαντήσει στην πρόσκληση του επίδοξου αγοραστή για ραντεβού με ανοιχτά χαρτιά. 




Τον δρόμο που του υπέδειξε ο Ολυμπιακός, αυτόν της πρότασης στον Σωκράτη Κόκκαλη και όχι μέσω του Τύπου, ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας έχει στα χέρια του από την Πέμπτη το απόγευμα σε φάκελο την πρόταση του Πειραιώτη εφοπλιστή που είναι... διπλή, όπως είχαμε αναφέρει από την Τετάρτη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας, στα γραφεία του Ολυμπιακού, έφτασε λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης από το Λονδίνο η πρόταση του Μαρινάκη. Ανθρωποι που είναι δίπλα στον Μαρινάκη τον συμβούλευαν τις τελευταίες ώρες να ακολουθήσει ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Ο Κόκκαλης έφερε βαρέως και την πρώτη πρόταση, ενώ ήταν εκνευρισμένος και με την δεύτερη. Οι συμβουλές στον Μαρινάκη ενστερνίστηκαν από τον εφοπλιστή και σύμφωνα με πληροφορίες το περιεχόμενο της πρότασης και κυρίως το ύφος είναι ενωτικό. Αν είναι τόσο για να ξεπεράσει την δυσφορία του ο Κόκκαλης, είναι κάτι που θα το ξέρουμε προσεχώς.
Ραντεβού
Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το περιεχόμενο της πρότασης, πόσο μάλλον όταν από τον Ολυμπιακό έλεγαν ελάχιστα πράγματα, να αναφέρουμε κάποιες πληροφορίες και από το περιβάλλον του Μαρινάκη, αλλά και από κύκλους της διοίκησης:
1. Ο Μαρινάκης ζητάει ραντεβού με τον Κόκκαλη. Πρόθεση του ήταν να ζητήσει τετ α τετ με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και λογικά αυτό θα αναφέρεται στην πρόταση.
2. Ο Μαρινάκης αναλύει το σκεπτικό της προσφοράς των δυο εκ. ευρώ για την πρόσληψη ικανού προπονητή, που είναι ανεξάρτητη με το τι θα γίνει με την πρόταση για αγορά του Ολυμπιακού.
3. Στην πρόταση αναφέρεται το γνωστό ποσό των 50 εκ. ευρώ που δίνει ο Μαρινάκης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Από το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ηχογραφημένη συνομιλία παράγοντα του Ολυμπιακού με δημοσιογράφο, μέσω της οποίας γίνεται λόγος για πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, ενώ υπάρχουν αναφορές για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία. Από τη στιγμή που πρόκειται για προϊόν υποκλοπής, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε αναπαραγωγή των όσων ειπώθηκαν, ωστόσο θα τονίσουμε πως τα δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη συνομιλία θα προχωρήσουν σε μηνύσεις.
Θα "σπρώξει" και άλλαΚύκλοι προσκείμενοι στον Μαρινάκη έλεγαν ότι δεν υπάρχει πίσω από το ενδιαφέρον του γνωστού εφοπλιστή κανένα επικοινωνιακό τρικ, αλλά ουσιαστικό. Τόνιζαν μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να βάλει και άλλα χρήματα για να "κυβερνήσει" το καράβι, όπως το θέλει ο ίδιος. Με μεταγραφές ουσίας δηλαδή.
Το Καραϊσκάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr ο Μαρινάκης δείχνει ενδιαφέρον και για την αγορά της Καραϊσκάκης Α.Ε. Λογικά για το ποσοστό που κατέχει ο Κόκκαλης. Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν γίνεται κουβέντα για αυτό στην πρόταση του Μαρινάκη που έχει στα χέρια του ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ή, είναι κάτι που το αφήνει για αργότερα και ανάλογα πώς θα πάνε οι πρώτες συζητήσεις, αν φυσικά γίνουν.
Εγγράφως
Από τον Ολυμπιακό άφηναν να εννοηθεί ότι η απάντηση του Κόκκαλη στον Πειραιώτη εφοπλιστή θα γίνει εγγράφως και αφού πρώτα αξιολογηθεί από τον πρόεδρο. Είναι ζήτημα, πλέον, του Κόκκαλη οι εξελίξεις αφού από την πλευρά του ο Μαρινάκης ό,τι ήταν να κάνει το έκανε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών