KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Νέα Πλατφόρμα Μετοχών από τη Saxo Bank.


Νέα Πλατφόρμα Μετοχών δημιούργησε η Saxo Bank, δίνοντας πρόσβαση στους ιδιώτες επενδυτές σε επενδυτικά εργαλεία υψηλού επιπέδου, αντίστοιχου αυτών των θεσμικών επενδυτών
Με την κάλυψη περισσότερων από 11.000 μετοχών, παρέχοντας εκτενή ανάλυση της κάθε εταιρείας, και σε συνδυασμό με το νέο, καινοτόμο πάνελ συναλλαγών, η Saxo Bank προβλέπει ότι η Πλατφόρμα Μετοχών θα συμβάλει καθοριστικά στο διπλασιασμό του αριθμού των πελατών της στα επόμενα δύο χρόνια.
Η Saxo Bank, ειδικός σε online συναλλαγές και επενδύσεις, λανσάρει τη νέα πλατφόρμα Saxo Equity, με την οποία εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Saxo Trader. Η Saxo Bank ανέπτυξε τη νέα Πλατφόρμα Μετοχών ανταποκρινόμενη τόσο στην αύξηση των υπηρεσιών εκτέλεσης χρηματιστηριακών και επενδυτικών εντολών, όσο και στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο σύνθετες τεχνικές συναλλαγών και για περισσότερα και καλύτερα εργαλεία ανάλυσης.
Μέσω της νέας πλατφόρμας Saxo Equity, οι επενδυτές θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν διαφανείς και άμεσες συναλλαγές σε περισσότερες από 11.000 μετοχές εισηγμένες σε 23 από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια παγκοσμίως, σε 6,000 Single CFDs Μετοχών, σε 800 Exchange Traded Funds και σε 20 CFDs Δεικτών. Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα παρέχει στους πελάτες τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου, μέσα από ομαδοποιήσεις ομοειδών εταιρειών, να γίνεται σύγκριση των μέσων όρων των επενδύσεων για την κάθε κατηγορία εταιρειών.
H σημαντική καινοτομία της πλατφόρμας Saxo Equity έγκειται στο γεγονός ότι συγκεντρώνει σε ένα σημείο σημαντικές και βασικές πληροφορίες, οι οποίες έως τώρα δεν ήταν διαθέσιμες στους ιδιώτες επενδυτές και οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων. Στις εν λόγω πληροφορίες περιλαμβάνονται επιδόσεις των τιμών των μετοχών, λειτουργικές επιδόσεις και πολλαπλά σχήματα αποτίμησης, συμπεριλαμβανομένων προβλέψεων τριετίας βάσει ενοποιημένων εκτιμήσεων αναλυτών, που επιτρέπουν στους πελάτες να ερευνούν την ευαισθησία της τιμής των μετοχών στις διακυμάνσεις των εμπορευμάτων, των τιμών συναλλάγματος και των επιτοκίων. Μία εξίσου σημαντική καινοτομία είναι η δυνατότητα που παρέχεται στους χρήστες να ανταλλάσσουν πληροφορίες με άλλους επενδυτές για να επιβεβαιώνουν τις αποφάσεις τους, παράλληλα με τη δυνατότητα να περιορίσουν τους κινδύνους του χαρτοφυλακίου τους μέσω τεχνικών όπως το άνοιγμα θέσης πώλησης (shorting) για CFDs.
Η Saxo Bank εισήγαγε τις εν λόγω καινοτομίες, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των επενδυτών να λαμβάνουν επενδυτικές αποφάσεις βάσει εμπεριστατωμένων πληροφοριών και αξιολογήσεων από άλλους επενδυτές.
Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας, ο  Jeff Saul, Διευθυντής Μετοχών της Saxo Bank δήλωσε τα εξής:
«Οι περισσότερες πλατφόρμες επιτρέπουν στους επενδυτές να πραγματοποιούν μόνο αγοραπωλησίες μετοχών χωρίς καμία ελαχιστοποίηση κινδύνου. Η πλατφόρμα Saxo Equity επιτρέπει στους πελάτες με λίγες απλές κινήσεις στον υπολογιστή τους να επενδύουν σε μια συγκεκριμένη μετοχή, να αγοράζουν μετοχές μίας ομάδας  συγκρίσιμων εταιρειών και να ανοίγουν θέση πώλησης (short sell) σε μια εταιρεία ή στον δείκτη με ένα CFD. Στην εμπνευσμένη δομή της πλατφόρμας και στην ευκολία άντλησης πληροφοριών και πραγματοποίησης εντολών βασίζουμε την προσδοκία μας ότι η νέα πλατφόρμα θα συμβάλει στον διπλασιασμό του αριθμού των πελατών μας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια».
Η βάση δεδομένων που διαθέτει η πλατφόρμα Equity Trader, βασισμένη σε ισχυρές αναλυτικές μεθόδους, περιλαμβάνει λεπτομερή εταιρικά προφίλ των 11.000 και πλέον μεγαλύτερων διεθνών εταιρειών που καλύπτει, με στοιχεία των τελευταίων πέντε ετών, καθώς και μελλοντικές εκτιμήσεις για κέρδη και ζημίες, ισολογισμούς, ρευστά διαθέσιμα, λειτουργική επίδοση και εκτιμήσεις για τη μετοχή για τα επόμενα τρία έτη. Με στόχο την παροχή βοήθειας στους επενδυτές για τη διαχείριση των κινδύνων τους, η βάση δεδομένων περιλαμβάνει επιπλέον κατηγορίες για την κάθε εταιρεία όπως: προσανατολισμός ανάπτυξης, ρυθμός ανάπτυξης, χρηματοπιστωτικός κίνδυνος, λειτουργικός κίνδυνος, κυκλικότητα και κατανομή εσόδων ανά τμήμα και γεωγραφικά.
Τέλος, η Saxo Bank, προκειμένου να ενισχύσει την online συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επενδυτών, έχει προσθέσει επενδυτικές πληροφορίες και εργαλεία συζήτησης από το πολύγλωσσο online φόρουμ επενδυτών “EuroInvestor”, του οποίου απέκτησε ποσοστό 39% τον Μάρτιο του 2009. Το “EuroInvestor” προσελκύει 1,8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το μήνα από όλη την Ευρώπη.
Σε κοινή τους δήλωση, οι ιδρυτές και CEO της Saxo Bank, Kim Fournais και Lars Seier Christensen αναφέρουν:
«Πιστεύουμε ότι η επενδυτική κοινότητα και τα portal οικονομικής ειδησεογραφίας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική αγορά των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποκτήσαμε σημαντικό ποσοστό του “EuroInvestor”. Η νέα Πλατφόρμα Μετοχών της Saxo Bank πλέον γεφυρώνει τον κόσμο των online κοινοτήτων με τις πλατφόρμες συναλλαγών της Τράπεζας. Η νέα πλατφόρμα Saxo Equity αποτελεί σταθμό για τον κλάδο και θα υποστηρίζει τους επενδυτές που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στους συμβούλους των παραδοσιακών τραπεζών και χρηματιστηριακών οίκων μετά την οικονομική κρίση, όπως καταδεικνύουν και σχετικές πρόσφατες έρευνες».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών