KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΟΠΑΠ: Νέα 48ωρη απεργία στις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ εξαγγέλλουν οι ιδιοκτήτες ΠΡΟ-ΠΟ

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟ-ΠΟ, καθώς η χθεσινή γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία στις 11 και 12 Ιουνίου, δηλαδή τη 2η και την 3η ημέρα από την έναρξη του Μουντιάλ.

Οι πράκτορες διαμαρτύρονται για το φορολογικό και για καθυστέρηση επικύρωσης από την Βουλή των συμβάσεων αποκλειστικότητας.

Επίσης τάσσονται κατά του λογιστικού προσδιορισμού των εισοδημάτων τους που θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα στο πλαίσιο του νέου φορολογικού καθεστώτος που εισήγαγε η κυβέρνηση για την μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι ο νέος τρόπος φορολόγησης θα πλήξει τις επιχειρήσεις τους και ζητούν την θεσμοθέτηση τεκμαρτών δαπανών συνολικού ποσοστού 2% επί του συνολικού τους τζίρου για ζημίες από αδιάθετα ή ακυρωθέντα δελτία, καθώς και άλλες επισφάλειες.

Παράλληλα, ζητούν να δρομολογηθεί προς ψήφιση από την Βουλή νομοθετική ρύθμιση που θα επικυρώνει τις δεσμευτικές συμβάσεις αποκλειστικότητας που έχουν υπογράψει με τον ΟΠΑΠ.

Στη χθεσινή γενική συνέλευση παραβρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ κ. Γ. Σπανουδάκης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να ικανοποιήσει κάποια από τα αιτήματα των πρακτόρων, χωρίς όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πράκτορες πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία στον τελικό του Champions League το Σάββατο 22 Μαΐου, κάτι που εκτιμάται ότι κόστισε στον Οργανισμό Πρωγνωστικών περί τα 17 εκατ. ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών