KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΧΑ: Αλλαγές στους χρονισμούς στην Αγορά Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης



To Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε τις ακόλουθες αλλαγές στους χρονισμούς που αφορούν στην Αγορά Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης:

Κατάργηση της ενδοημερήσιας δημοπρασίας (intraday) που λαμβάνει χώρα μεταξύ 12:00 και 14:00
Μεταφορά του ανοίγματος της αγοράς και μείωση της τυχαίας περιόδου αυτού, από 10:28-10:30 σε 10:26-10:27
Μεταφορά του κλεισίματος της αγοράς από 17:00 σε 17:05
Οι ανωτέρω αλλαγές θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:
17.200.576 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 1,25, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 43.001.440 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 2α Ιουλίου 2010. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 30η Ιουνίου 2010. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 1,25, ορίστηκε η 7η Ιουλίου 2010.
245.150.055 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ALAPIS Α.Β.Ε.Ε.», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 2,40, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 1.961.200.440 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 2α Ιουλίου 2010. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 30η Ιουνίου 2010. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 2,40, ορίστηκε η 7η Ιουλίου 2010. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» σε «ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ», η οποία θα ισχύσει από την 7η Ιουλίου 2010.
71.940 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «INFORM Π.ΛΥΚΟΣ Α.Ε.», που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της μη εισηγμένης εταιρίας «ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.». Συγκεκριμένα, οι μέτοχοι της εισηγμένης εταιρίας θα διατηρήσουν τον αριθμό μετοχών που κατέχουν με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,62. Οι μέτοχοι της απορροφώμενης εταιρίας θα λάβουν 71.940 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της απορροφώσας εταιρίας, ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 0,62. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ορίστηκε η 1η Ιουλίου 2010.
6.009.613 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ», που προέκυψαν από επανεπένδυση μερίσματος χρήσης 2009. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Ιουνίου 2010.
των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως φαίνονται στον συνημμένο πίνακα.
Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:
την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας  «ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.» από ευρώ 0,76 σε ευρώ 0,89. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 30η Ιουνίου 2010.
την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και του διακριτικού της τίτλου σε «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.», τόσο στις σχέσεις της με την Ελλάδα όσο και για τις διεθνείς της συναλλαγές, η οποία θα ισχύει από την 29η Ιουνίου 2010.
την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» και την αναλογική επιστροφή του ποσού ευρώ 0,12 ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,64 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 30η Ιουνίου 2010. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 2α Ιουλίου  2010.
τη σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», σχετικά με την απόσχιση  του κλάδου έκδοσης εφημερίδων και την εισφορά του στην κατά 100% θυγατρική της εταιρία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΔΟΝ Α.Ε.».
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών