KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Διακοπές Mε Tον Σκύλο Σου..

Στη ΔΝΤ εποχή που ζούμε ξέχνα το ξενοδοχείο ζώων και την dogsitter. Φέτος, όπου και να πας, έχεις αποφασίσει να πάρεις μαζί και το τετράποδο κολλητάρι σου. Να όμως τι πρέπει να προσέχεις.

Μπόνο- ταξίδι
  • Βρες αρχικά ένα ξενώνα, ξενοδοχείο, στούντιο ή κάμπινγκ που να δέχεται σκυλιά. Ρώτα και μία και δύο και τρεις φορές αν χρειαστεί τους ιδιοκτήτες ώστε να είσαι σίγουρος και να μη μείνει με τα μπαγκάζια και το λουρί του Αζόρ στο χέρι. Αφού, λοιπόν, κάνεις αυτό προχώρα στα παρακάτω:

  • Αν θέλεις να ταξιδέψετε με λεωφορείο δημόσιας χρήσης, επικοινωνήστε νωρίτερα με το ΚΤΕΛ του νομού στον οποίο θα πάτε. Επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει σχετικός νόμος, τα δεδομένα διαφέρουν από ΚΤΕΛ σε ΚΤΕΛ. Γι' αυτό πριν κλείσετε εισιτήρια τηλεφωνήστε και ενημερώστε τους. Τα πράγματα είναι δύσκολα διότι σε περίπτωση που ο οδηγός ή ένας από τους επιβάτες διαμαρτυρηθεί, ενδέχεται ο σκύλος να καταλήξει με το κλουβί μεταφοράς τους στις αποσκευές.
  • Αν θέλετε να ταξιδέψετε με τρένο, να ξέρετε ότι είναι απαραίτητο το ειδικό κλουβάκι μεταφοράς αφού το κατοικίδιό σας θα ταξιδέψει στον χώρο των αποσκευών.
  • Σε περίπτωση που ο προορισμός των διακοπών σας απαιτεί πλοίο, θα μπορέσετε να καθίσετε μαζί του στο κατάστρωμα, πάντα με το λουράκι του για να τον έχετε υπό τον έλεγχό σας. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αποφεύγουν να βάλουν τα ζώα τους στα ειδικά κλουβάκια που συνήθως βρίσκονται δίπλα στο φουγάρο του πλοίου και, κακά τα ψέματα, αρκετά από αυτά είναι σε άθλια κατάσταση.
    Εξαρτάται από τη ναυτιλιακή εταιρεία και το μέγεθος του σκύλου σου αν θα σε αφήσουν να το έχεις δίπλα σου στο κατάστρωμα. Συνήθως όμως δεν υπάρχει πρόβλημα και το πλήρωμα δείχνει πάντα τις φιλοζωικές του διαθέσεις.
    Αν σκοπεύεις να κλείσεις καμπίνα, διευθέτησε και το ζήτημα του κατοικίδιου σου για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Οι κανονισμοί από εταιρεία σε εταιρεία διαφέρουν, γι' αυτό πριν κλείσεις εισιτήρια ρωτα.
  • Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε αεροπορικώς, επιτρέπεται να έχεις μαζί σου στην καμπίνα του αεροσκάφους το κατοικίδιό σου εφόσον δεν ξεπερνά τα 5 κιλά. Διαφορετικά, ο πιστός σου φίλος θα ταξιδέψει στον χώρο των αποσκευών. Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία για ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και με τα προξενεία ή τις πρεσβείες της χώρας προορισμού σου για να ενημερωθείς έγκαιρα για όσα ισχύουν. Πριν πετάξετε ρώτα τον κτηνίατρο τι πρέπει να κάνεις, σε περίπτωση που η πτήση είναι πολύωρη.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ:

Να έχεις πάντα μαζί σου το βιβλιάριο υγείας του σκύλου σου και να τηρείς ευλαβικά τους κανόνες μεταφοράς που ορίζονται από το κάθε μέσο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών