KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Και η Μπάστα θα γυρίσει πορνό;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ.....ΤΙ;;







Περιττό να σου πω ότι οι τσόντες τελευταία έχουν γίνει της μόδας και το σλόγκαν που παίζει είναι το εξής: «Γύρισε κι εσύ μία τσόντα, μπορείς». Μοντέλα βου, γου, δου και στ διαλογής φαίνεται ότι κάνουν ουρά για ένα ρολάκι σε μία τσόντα, ενώ μετά τις Τζούλια Αλεξανδράτου και Μαριάννα Ντούβλη φαίνεται ότι η ιδέα αρέσει και σε άντρες, όπως καλή ώρα στον Ερρίκο Πετιλόν. Μόνο που αυτός λέγεται ότι θα γυρίσει τη ζωή του σε αισθησιακή ταινία.

Αυτό να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το κατάλαβα. Τσόντα ήταν όλη η ζωή του; Ή ο Πετιλόν σε όλη τη ζωή του πέρα από το να... «ντίμπι ντιμπι ντάι, την μπιντάει» δεν έκανε κάτι άλλο; Κι ενώ ο πάλαι ποτέ πανελίστας της Χριστίνας Λαμπίρη φαίνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σειρηνάκη για το... αυτοβιογραφικό του πορνό και η Αλεξανδράτου ετοιμάζεται να γυρίσει την δεύτερη τσόντα, ο μέγας παραγωγός ερωτικών ταινιών σε άλλη έχει το μυαλό του.

Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να αποσπάσει το «ναι» της Σάσας Μπάστα, ώστε να είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, στο παρελθόν τής είχε κάνει πρόταση, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τον Σειρηνάκη να επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση και την Σάσα να είπε το μεγάλο «ναι». Το διάβαζα και δεν το πίστευα, αφού η εν λόγω είχε απορρίψει την πρόταση και δεν το συζητούσε καν. Αλλά μην χαίρεσαι και δεν θα τη δεις να παίζει με σαμπάνιες και πούρα, διότι μία που κυκλοφορήσαν τα δημοσιεύματα και μία που βγήκε και διέψευσε ότι θα είναι η επόμενη πορνοστάρ, διότι δεν πρόκειται να κάνει τέτοιο κακό στην οικογένεια της. Όχι, το κακό που κάνει σε εσένα μήτε που το σκέφτεται.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών