KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Δάντης: Έξώδικο στην πρώην να φύγει από το σπίτι!




Από αλλού περιμέναμε να γίνει τρελός χαμός σε χωρισμό και από αλλού μας ήρθε. Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου μόνο φιλικά δεν χώρισαν και για του λόγου το αληθές, εκείνος τώρα της στέλνει εξώδικα, ζητώντας της να φύγει από το σπίτι που έμεναν ως παντρεμένοι. Σύμφωνα με τον αοιδό, η τέως σύζυγος έχει μπαστακωθεί στο σπίτι, το οποίο εκείνος έχει αγοράσει και συνεχίζει να πληρώνει δόσεις.

Η Φλώρα από την άλλη δεν ξεκουνάει, αν δεν υπάρξει δικαστική απόφαση που να την βγάζει έξω και όσο τέτοια απόφαση δεν υπάρχει, βλέπω το σήριαλ να συνεχίζεται. Και τον Δάντη να βρίσκεται σε απόγνωση, διότι ο έρμος ερωτευμένος αοιδός, αντί να χαίρεται τον έρωτα του με τη νυν αγαπημένη του στο σπίτι αυτό (αλλά και αλλού) και να της ετοιμάζει πρόταση γάμου (νόμιζες εσύ ότι τρία διαζύγια θα κιότευαν τον Δάντη. Αμ δε. Έτοιμος για τον τέταρτο γάμο είναι), τώρα σκάει για την οικονομική ζημιά που του προκαλεί η τέως.

Τι ζημιά; Όπως αναφέρει ο ίδιος στο εξώδικο, καταστρέφεται οικονομικά γιατί και ενοίκιο πληρώνει σε άλλο σπίτι που μένει (και φαντάζομαι δεν θα είναι γκαρσονιέρα στην Κυψέλη) και τις δόσεις του πολυτελούς σπιτιού που μένει τώρα η Φλώρα πληρώνει κανονικά (το σπίτι λέει είναι στο όνομα του) και στούντιο ηχογράφησης νοικιάζει, αφού το δικό του βρίσκεται στο υπόγειο του περιβόητου σπιτιού. Η τέως από την άλλη σφυρίζει αδιάφορα και φαντάζομαι ότι όσο τον για τέταρτη φορά (αλήθεια, δεν έχει βαρεθεί να λέει κάθε λίγο και λιγάκι το «I do») τόσο θα κατσικώνεται στο σπίτι. Εξάλλου, όπως λέει η ίδια «πρόκειται για οικογενειακή στέγη κι έχω το δικαίωμα να κατοικώ σε αυτήν». Άσε, που οι γονείς της επιμένουν ότι έχουν δώσει και αυτοί χρήματα για την αγορά του. Τι να πω. Έγινε και ο Δάντης... Κράμερ!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών