KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η σύζυγος ποιου ποδοσφαιριστή ανοίγει επιχείρηση στην Κύπρο;

Η σύζυγος ποιου ποδοσφαιριστή ανοίγει επιχείρηση στην Κύπρο;



Δημιούργησε την οικογένειά της, είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και μάλλον ήρθε η ώρα για να κάνει και εκείνη το ‘άνοιγμά’ της επαγγελματικά. Ποια είναι; Η κόρη του αξέχαστου Γιάννη Κυράστα και πλέον σύζυγος του άσου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ομόνοια» Μιχάλη Κωνσταντίνου, η Εβελίνα Κυράστα, φαίνεται πως πλέον θέλει να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της βήμα, χωρίς μάλιστα να φοβάται ούτε το ρίσκο που αυτό συνεπάγεται, ούτε τις πολλές ώρες δουλειάς που θα πρέπει να ξοδέψει προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον της, η ίδια έχει αρχίσει να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξει το δικό της κατάστημα και μάλιστα στο νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Εβελίνα Κυράστα καλοβλέπει την πιθανότητα να νοικιάσει ένα από τα καταστήματα του αεροδρομίου και μάλιστα έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Λέγεται μάλιστα ότι η Εβελίνα Κυράστα, έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Σιακόλα, Κύπριο δισεκατομμυριούχο που είχε αναλάβει την δημιουργία του αεροδρομίου της Λάρνακας και ήδη συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Σε ό,τι αφορά τώρα το τι θα εμπορεύεται στο κατάστημά της, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως λέγεται πως ως γυναίκα με γούστο και πολύ καλή αισθητική, ενδιαφέρεται να ανοίξει μπουτίκ με ρούχα υψηλής ραπτικής. Άλλες πληροφορίες πάλι, αναφέρουν πως ο σύζυγός της Μιχάλης Κωνσταντίνου την έχει σχεδόν πείσει να στραφεί προς την εμπορία αθλητικών ειδών και ρουχισμού καθώς γνωρίζει πολύ καλά το πόσο μανιακοί είναι και οι Κύπριοι με τον αθλητισμό. Οι απόψεις διίστανται και μάλλον η Εβελίνα Κυράστα, πριν κάνει αυτό το μεγάλο επιχειρηματικό βήμα, θέλει προφανώς να σκεφτεί πολύ καλά πώς ακριβώς θα ‘στήσει’ την επιχείρησή της. Σίγουρα πάντως, έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση του συζύγου της αλλά και της μητέρας της οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η Εβελίνα όχι μόνο έχει εμπορικό μυαλό αλλά είναι και πολύ εργατική, συστατικά απαραίτητα για την επιτυχία μίας επιχείρησης. Με το δεξί λοιπόν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών