KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Με όπλο της Σέχτας Επαναστατών η δολοφονία Του Γκιόλια,

Με το όπλο που χρησιμοποίησε η Σέχτα Επαναστατών στη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Αντώνιου-Νεκτάριου Σάββα δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας.

Από τη βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα, προκύπτει ότι στο καρτέρι θανάτου που είχε στηθεί στο δημοσιογράφο χρησιμοποιήθηκαν δύο πιστόλια διαμετρήματος εννέα χιλιοστών, που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την οργάνωση Σέχτα Επαναστατών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 16 κάλυκες διαμετρήματος 9 mm Parabellum, οι οποίοι -όπως διαπιστώθηκε- έχουν πυροδοτηθεί από δύο όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες της οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, δεκατρείς κάλυκες έχουν πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην ανθρωποκτονία του υπαρχιφύλακα Αντωνίου-Νεκταρίου Σάββα, στις 17 Ιουνίου του 2009. Οι υπόλοιποι τρεις έχουν πυροδοτηθεί από δεύτερο όπλο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην επίθεση της 3ης Φεβρουαρίου 2009 κατά του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού, αλλά και στην ένοπλη επίθεση κατά των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, στις 17 Φεβρυαρίου 2009. Ταυτίζονται δε με κάλυκα, που είχε βρεθεί επί του μνήματος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 4 Φεβρουαρίου 2009.

Μετά την απροσδόκητη τροπή που έλαβε η υπόθεση, την διερεύνηση της δολοφονίας αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ την προανάκριση για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου διεξάγει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του, στην οδό Δαιδάλου 21, και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητό του.

Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν πυροβολώντας με δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών. Όπως προκύπτει από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχθηκε 13 σφαίρες στο κεφάλι, το θώρακα και την κοιλιά. Τα βλήματα εισήλθαν από το μπροστινό και το πίσω μέρος του σώματός του, κάτι που μαρτυρά είτε ότι το θύμα επιχείρησε να φύγει, είτε ότι ήταν περικυκλωμένος.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν συνολικά 16 κάλυκες. Νεκροψία και νεκροτομή διενεργεί ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππος Κουτσάφτης.

Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, το οποίο είχε κλαπεί και η απώλειά του είχε δηλωθεί το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ καμένο. Πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν από εκεί με άλλο όχημα.

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβείς πληροφορίες. Από τους αστυνομικούς εξετάζεται μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι δράστες φορούσαν στολές, πιθανόν εταιρείας σεκιούριτι ή δημοτικής αστυνομίας.

Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών