KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Στο Αμπού Ντάμπι για αναζήτηση επενδυτών ο γενικός διευθυντής της BP .

Στο Αμπού Ντάμπι βρίσκεται ο γενικός διευθυντής του ομίλου British Petroleum,Τόνι Χέιγουορντ, ο οποίος πιθανότατα αναζητεί επενδυτές προκειμένου να προστατεύσει τον όμιλο του από μια ενδεχόμενη επιθετική εξαγορά, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ομίλου.
Αξιωματούχος ο οποίος ζήτησε να μην κατανομαστεί διευκρίνησε: ''Πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη'', χωρίς να δώσει την παραμικρή περαιτέρω πληροφορία είτε για το πρόγραμμα της επίσκεψης αυτής στο Αμπού Ντάμπι, είτε την έδρα της Αρχής Επενδύσεων του Αμπού Ντάμπι (ADIA).
Η ADIA, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της τοπικής κυβέρνησης στο Αμπού Ντάμπι, είναι το πλουσιότερο από τα επτά μέλη της ομοσπονδίας των Εμιράτων και θεωρείατια η μεγαλύτερη αρχή κρατικών επενδυτικών κεφαλαίων (Sovereign Wealth Funds/SWF) στον κόσμο, καθώς διαχειρίζεται κεφάλαια η αξία των οποίων εκτιμάται σε τουλάχιστον 600 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Τύπος αποδίδει από την Κυραική στην BP την πρόθεση να προσεγγίσει κρατικά επενδυτικά κεφάλαια της Μέσης Ανατολής, αφού έχασε το ήμισυ της αξίας της μέσα σε δύο μήνες (σήμερα ανέρχεται σε 64 δισεκατομμύρια στερλίνες --77 δισεκατομμύρια ευρώ),με σκοπό να τα ενθαρρύνει να πάρουν μια συμμετοχή ή να ενισχύσουν τη σημερινή συμμετοχή τους στο κεφάλαιο της, προκειμένου να αντισταθεί σε μια ενδεχόμενη επίθεση από ανταγωνιστή. 


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών