KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Το αντίο των ΚαραμεροΧαριτάτων. TI ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ;;;





    Ρολά νωρίς κατέβασαν και ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια σερί δουλειάς (χειμώνα - καλοκαίρι) θα κάνουν επιτέλους λίγες διακοπές, όπως όλοι οι εργαζόμενοι του κόσμου. Έτσι, την Παρασκευή μας αποχαιρέτησαν και αυτοί και μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

    Ωστόσο, το «αντίο» τους δεν ήταν ξερό και άχαρο. Συνοδεύτηκε με μπόλικες ευχαριστίες και αρκετή συγκίνηση. Πρώτα από όλα ευχαρίστησαν τον Γιάννη Λάτσιο και τον Γιώργο Λεβέντη που είχαν τη φαεινή ιδέα της εκπομπής, αλλά και που όλο τον χειμώνα τους στήριξαν και τους βοήθησαν. Γκούχου, γκούχου. Το βήξιμο πάει για τον πρώτο, δηλαδή τον Λάτσιο, που αυτή η άτιμη η βοήθεια του προς το δίδυμο δεν ξέρουμε αν και πόσο του στοίχισε. Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ευχαρίστησαν και τους τηλεθεατές που τους πίστεψαν και τους βοήθησαν να σταθούν στα πόδια τους.

    Μωρέ τι να σταθούν; Αυτοί από το μπουσούλημα, κατευθείαν στο τρέξιμο το έριξαν. Κι έκλεισαν τον ευχαριστήριο λόγο τους με το μοτό: «Να ξέρετε η ζωή συνεχίζεται και ο, τι κι αν συμβεί, πάμε μπροστά μόνο όταν κοιτάμε ψηλά». Καλέ, τι έπιασε όλους τους πρωινατζήδες με τη ζωή και κατά πόσο αυτή συνεχίζεται και τι ωραία που είναι; Έχει γίνει κάτι και δεν το έχω καταλάβει; Ωωωωω. Τέλος πάντων, στον ΑΝΤ1 ήδη έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού για τους διαδόχους τους το καλοκαίρι και όπως φαίνεται τους έχουν κιόλας βρει.

    Και μάντεψε αγαπημένε μου. Η Ράνια Θρασκιά μετά από την αποστολή βιογραφικών σε όλα τα κανάλια, τα ραντεβού με στελέχη καναλιών, τις συνεντεύξεις σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοράσεις και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς, ναι κατάφερε να βρει τηλεοπτική στέγη. Έστω και καλοκαιρινή, αφού εκτός απροόπτου αυτή θα είναι η βασική παρουσιάστρια του θερινού πρωινού του καναλιού. Και μάντεψε και τι άλλο.

    Στο πλευρό της θα έχει τον Σάββα τον Πούμπουρα, ο οποίος τελικά κάτι ήξερε όταν την εποχή που ήταν στον Alpha επέλεγε να κάνει δίπορτο με τον ΑΝΤ1. Αν και διώχτηκε από τους πρώτους, οι δεύτερη όλο και κάπου τον τρούπωσαν. Επίσης, στην παρέα θα είναι και μία εκ των χορευτριών/δασκάλων του Dancing with the stars. Αυτό πάλι τι κόλλημα είναι με το παιγνίδι; Φιλανθρωπικό σόου χορευτών/σταρ ήταν ή ακαδημία φερέλπιδων παρουσιαστών; Γιατί, ήθελαν και τον Δημήτρη Βλάχο στην παρέα, αλλά εκείνος τελευταία στιγμή αρνήθηκε διότι ο χειμώνας του επαγγελματικά θα είναι φορτωμένος και θέλει το καλοκαίρι να ξεκουραστεί. Τώρα λέει, ψάχνουν γι ακόμη ένα συνεργάτη. Καλά, μη σκάνε και πολύ. Να πάρουν καμία από το Next Top Model. Αλλά παρακαλώ όχι την Αθηνά που είχαν στα καλλιστεία. Αυτή νομίζει ότι στην τηλεόραση την βάζουν να απαγγέλλει ποιήματα της 25ης Μαρτίου.

    Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
    free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
    Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών