KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

O ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,....

Ο Α. Πίκουλας και ο σύμβουλος


Ένα απερίγραπτο μπάχαλο επικρατεί στα φάρμακα μετά τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης που έγιναν μέσα σε θύελλα αντιδράσεων και με ζοφερές προβλέψεις με θύματα χιλιάδες ασθενείς. Ήδη υπάρχει ανεπάρκεια σε πολλά σκευάσματα και έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία πολλά φάρμακα που ήταν πρώτης διαλογής.
Πολλοί πίσω από τις ρυθμίσεις είδαν καθαρά ένα σχέδιο για να προωθηθούν μαζικές εισαγωγές φαρμάκων αμφιβόλου ποιότητας από την Κίνα, την Ινδία, τη Ρωσία και αρκετές άλλες χώρες του τρίτου κόσμου. Δηλαδή εκπρόσωποι ισχυρών συμφερόντων με στόχο τις ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες.
Ένα από τα πρόσωπα που ήταν πίσω από τις προωθούμενες “αλλαγές” στην αγορά του φαρμάκου ήταν και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Η. Μόσιαλος. Τώρα προέκυψε κι ένας “σύμβουλος επιχειρήσεων” ονόματι Π. Μεταξάς ο οποίος με τη συναίνεση του Α. Πίκουλα της ΑΞΙΑΣ, μάζεψε ένα σωρό ασυνάρτητους αριθμούς για να πείσει ότι στην ελληνική αγορά “έπαιζαν χωρίς αντίπαλο”… Ποιος θα τους φέρει τους αντίπαλους, πως και ποιοι είναι; Ξέρει κάτι παραπάνω ο κ. Μεταξάς και ο κ. Πίκουλας; Θα περιμένουμε να μάθουμε.
Εκείνο πάντως που ξέρουμε είναι ότι η ταλαιπωρία και, σε πολλές περιπτώσεις, το δράμα χιλιάδων ασθενών εδώ και πολύ καιρό συνεχίζεται και κανείς από τους προαναφερόμενους δεν ασχολείται μ’ αυτό.  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών