KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

150.000 ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ.

Θα πληρώνατε 150.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για ένα διαμέρισμα; Μπορεί για τους κοινούς θνητούς η αγορά ακινήτων να περνά μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία, αλλά για τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη εξακολουθεί να ανθεί.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κροίσος από τη Μέση Ανατολή πλήρωσε σχεδόν 240 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ (199 εκατ. στερλίνες) για να αγοράσει διαμέρισμα στο Μονακό με θέα το λιμάνι του Μόντε Κάρλο.

Πρόκειται, σύμφωνα με τους «Τάιμς», για το ακριβότερο ίσως διαμέρισμα που έχει αλλάξει ποτέ χέρια σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού η τιμή του άφησε άφωνους ακόμη και επαγγελματίες της αγοράς με μακρά εμπειρία σε αγοραπωλησίες ακινήτων- φιλέτων από κροίσους.

Το πιο ακριβό διαμέρισμα που ήταν γνωστό ότι είχε πουληθεί μέχρι τώρα βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο, στη St. James Square και άλλαξε χέρια πριν από δύο χρόνια έναντι 140 εκατ. ευρώ (115 εκατ. στερλίνες).

Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει δύο πατώματα και συνολικό εμβαδό περίπου 1.600 τετραγωνικά μέτρα.

Εχει 30 διαφορετικά δωμάτια, από τα οποία όμως μόνο τα τρία είναι κρεβατοκάμαρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ανώνυμος αγοραστής πλήρωσε 150.000 ευρώ για κάθε τετραγωνικό του μέτρο!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών