KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

APO THN AFRIKH ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Στο Πλατύ Ημαθίας βρέθηκε ο εκπρόσωπος μιας εταιρίας από τη Νότιο Αφρική, που εξειδικεύεται στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, προκειμένου να ενημερωθεί για το σύστημα τηλεϊατρικής που λειτουργεί στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη βόρεια Ελλάδα, ο πρόεδρος της Altys Technology, Αλέν Μισέλ, πληροφορήθηκε για την εφαρμογή του σχετικού προγράμματος στο δήμο Πλατέος Ημαθίας και μετέβη αμέσως στις εγκαταστάσεις του δήμου.


«Ο Άλεν Μισέλ ενδιαφέρεται να εφαρμόσει ανάλογο πρόγραμμα τηλεϊατρικής στο δήμο του Γιοχάνεσμπουργκ και σε άλλους δήμους της νοτίου Αφρικής», είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιδήμαρχος Πλατέος, Σάββας Ανδρονίδης. Πρόσθεσε δε ότι ο δήμος του είναι ένας από τους 117 στην Ελλάδα που χρησιμοποιούν την τηλεϊατρική στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ».


Περισσότεροι από 500 πολίτες έχουν προσέλθει στα δημοτικά του διαμερίσματα για ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες αποστέλλονται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να γίνονται οι σχετικές γνωματεύσεις. «Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή για την από απόσταση διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας. Ο κ. Μισέλ έμεινε ικανοποιημένος από την ενημέρωση και η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα», κατέληξε ο κ. Ανδρονίδης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών