KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

AppleTv νέα γενιά iPod .




Τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ανάλυσης αντί 99 σεντς μέσα από ένα ανανεωμένο Apple TV που θα επιτρέπει και την παρακολούθηση ταινιών από το Internet ανακοίνωσε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Μαζί παρουσίασε μία νέα γενιά iPod, ανανεώσεις στο λογισμικό του iPhone και του iPad όπως και ένα κοινωνικό δίκτυο ανακάλυψης μουσικής μεσώ της εφαρμογής iTunes.

To iPad αποκτά νέο λογισμικό, με δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης Το νέο AppleTV είναι φθηνότερο, μικρότερο και αθόρυβο Το Ping είναι ένα «κοινωνικό δίκτυο για τη μουσική». Θα είναι ενσωματωμένο στο νέο iTunes To νέο Ipod Touch Συνολικά 275 εκατομμύρια iPod έχουν πωληθεί παγκοσμίως

Το νέο iPod Shuffle Το iTunes φτάνει στην έκδοση 10 και αποκτά νέο σήμα Τα iPod Shuffle, iPod Nano και iPod Touch Προηγούμενες φωτογραφίεςΕπόμενες φωτογραφίες128 φωτογραφίες

Η νέα συσκευή AppleTV θα επιτρέπει την ενοικίαση ταινιών σε υψηλή ανάλυση αντί 4,99 δολαρίων την ημέρα κυκλοφορία του DVD. Τα τηλεοπτικά προγράμματα θα ενοικιάζονται για 99 σεντς και δεν θα έχουν διαφημίσεις. Ακόμα οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες από το YouTube και το NetFlix.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ακόμη iPod Nano με οθόνη αφής (μέχρι σήμερα είχε κουμπία) σε εκδόσεις των 8 και 16 GB.

Επιπλέον τα iPod Touch θα αποκτήσουν και αυτά εμπρόσθια κάμερα και συνδεσιμότητα Wi-Fi όπως τα πρόσφατα iPhone τέταρτης γενιάς. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι σε 8, 32 και 64 GB.

Σχετικά με τα iPhone, για τα οποία χιλιάδες αγοραστές διαμαρτυρήθηκαν λόγω του προβλήματος στη λήψη του σήματος, ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε ότι θα λάβουν δωρεάν μέσα στο Σεπτέμβριο αναβάθμιση του λογισμικού για να ανεβάζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης μέσω Wi-Fi.

Το Νοέμβριο θα ανανεωθεί και το λογισμικό του iPad με νέα χαρακτηριστικά όπως εκτύπωση μέσω ασύρματης σύνδεσης.

Η Apple έχει πωλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια συσκευές iPod, iPhone και iPad από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, ανέφερε ο Στιβ Τζομπς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει 25.000 εφαρμογές ενώ 200 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών