KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιά γνωστή παρουσιάστρια έχει "πνίξει" στην αγκαλιά του ο Δημήτρης ;




Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τις σεζόν που άρχισε και φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στη μεσημεριανή ζώνη. Η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι διαθέτει "τσαγανό" αλλά και δημοσιογραφική εμπειρία αφού έχει καλύψει σχεδόν όλα τα είδη του ρεπορτάζ. Εμείς τη βρήκαμε στα νέα της γραφεία όπου προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή. Τη φωτογραφίσαμε και αποσπάσαμε τις πρώτες αποκλειστικές της δηλώσεις.
Η Άννα Λιβαθυνού μας είπε ότι η εκπομπή της θα παρουσιάζει πολλά και πρωτότυπα θέματα, επικαιρότητα και lifestyle, ενώ στην προσπάθειά της να βοηθήσει στην εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερο ρεπορτάζ, κάνει και η ίδια εξωτερικά γυρίσματα και συνεντεύξεις. Στο ερώτημα μας για το ποια θα είναι η διαφορά φέτος σε σχέση με την εκπομπή της Τσιμτσιλή η απάντηση ήταν αφοπλιστική και με αρκετές δόσεις χιούμορ: «Καταρχήν εγώ η ίδια...», εννοώντας ότι άλλαξε η παρουσιάστρια.
Όσο για την οικειότητα στη φωτογραφία να σας πούμε απλά ότι η Άννα είναι φίλη από πολύ παλιά...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών