KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και το βράδυ θα επεκταθούν ανατολικότερα προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Τη νύχτα επιδείνωση του καιρού στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ με ενίσχυση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και πιθανώς στα ορεινά να σημειωθούν παροδικές βροχές. Τη νύχτα επιδείνωση του καιρού στα βόρεια με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στη Θεσσαλία θα είναι ισχυρές. Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 Μποφόρ και στα βόρεια 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 4 με 5 και στα βόρεια 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει στα βόρεια. Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι ανατολικών διευθύνσεων 4 Μποφόρ που από τη νύχτα τοπικά θα ενισχυθούν σε 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών