KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ.....!!


Αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες αναβίωσε η πυρπόληση του ομοιόματος της τουρκικής ναυαρχίδας. Άλλο που δεν ήθελαν οι κοσμικοί για να κάνουν εμφάνιση και φιγούρα.
Και ποιοί δεν πήγαν στις Σπέτσες για το...έθιμο.
Στο νησί, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βρίσκονται ακόμη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία με την ''Αφροέσσα'' τους.
Στο παλιό λιμάνι για την Αρμάτα άραξαν τα yachts του Τζώρτζη και της Μαρίζας Κουτσολιούτσου, το ιστιοπλοϊκό του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου μαζί με τη μικρή ''Συναγρίδα'' του Κίκου Μαρτίνου και της Μαρίνας Λιβανού.
Επίσης εκεί κατέπλευσαν το ''Esmeralda'' του Πόλυ και της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, το ''My way'' του Μάκη και της Ρούλας Μάτσα, τα yachts των οικογενειών Δαυίδ, Ξυλά και Τσάκα.

Άλλες λαμπερές παρουσίες στο νησί είναι η Ηρώ Κόβα, η Φωτεινή Λιβανού, τα ζεύγη Τσατσάκη, Παναγιωτίδη, Διαμαντίδη, Σαραντοπούλου.
Από την Ύδρα πήγαν στις Σπέτσες ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Λου Κολλάκης και από το Πόρτο Χέλι ο Μάικ Αφεντάκης.

Στο μεταξύ,  δύο θαλαμηγοί Ελλήνων ιδιοκτητών βγαίνουν στο σφυρί. Ο Ανδρέας Μαρτίνος εμφανίστηκε με την ''Κούκλα'' που αγόρασε πρόσφατα ενώ το ιστιοπλοικό του Νίκου Πατέρα ξαναπωλείται. Το ''Smile'' του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου πωλείται ενώ το ''Barracuda'' του Γιώργου Οικονόμου διεκδικεί βραβείο στη Φλώριντα.

Το ''Gloria'' του Νίκου Πατέρα είναι ένα από τα ομορφότερα ιστιοπλοϊκά.

Πλέον ανήκει στον Βρετανό εκατομμυριούχο Peter de Savary. O Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έβγαλε το σκάφος του ''Smile'' προς πώληση στο εξωτερικό έναντι του ποσού των 14.000.000€.
Ο Ανδρέας Μαρτινός αγόρασε με 30.000.000€ το ''Fiveas'' που όσοι το έχουν δει μιλούν για ένα πλωτό παλάτι.

Ο εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου, ετοιμάζεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ''Baracuda'' του, στο γκαλά που διοργανώνεται στις 26 Οκτωβρίου στο Palm Beach της Φλόριντα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών