KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δυναμικό  παρών θα δώσουν τα συνδικάτα στην συμπρωτεύουσα, με αφορμή την διεξαγωγή  την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  

Ο χορός των κινητοποιήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή, ημέρα  που θα συνεδριάσει το νέο υπουργικό  συμβούλιο στο πολυχώρο Αποθήκη  του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης. Ένστολοι και εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας θα συγκεντρωθούν στις 6μμ στην πλατεία του Λευκού Πύργου.  


Το Σάββατο ημέρα  των εγκαινίων, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και  εργατικά κέντρα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 6 μμ  στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Την ίδια ώρα συγκέντρωση της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έχει προγραμματιστεί στην Καμάρα. Όλοι οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ, 200 μ.  από το Βελλίδειο  συνεδριακό κέντρο όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός. Η περιοχή γύρω από το Βελλίδειο θα θυμίζει φρούριο, αφού 4500 αστυνομικοί έχουν επιστρατευτεί για να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια . 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών