KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ.

undefined Αν και τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε συχνά νέα της, καθώς τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να μην καλύπτουν τις δραστηριότητές της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει απτόητη να ξενυχτάει σε κλαμπ, πίνοντας άφθονο αλκοόλ, με προτίμηση στη βότκα και τη σαμπάνια.
Πρόσφατα μάλιστα το 25χρονο πρώην μοντέλο αγόρασε μια μεταχειρισμένη Porshe Carrera, την οποία αποφάσισε να βάψει σε έντονο ροζ χρώμα,που είναι άλλωστε και το αγαπημένο της. Για να την εγκαινιάσει αποφάσισε να επισκεφτεί με τον νεαρό ξανθό σωματοφύλακά της και άλλους δύο άντρες σε γνωστό club restaurant της Αθήνας, που φημίζεται για τη σκληρή του πόρτα.
"Έφτασε λίγο μετά τις δύο το πρωί και ζήτησε να κάτσει στο χώρο του εστιατορίου" λέει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί. Ήταν πολύ χλωμή και είχε καλύψει τα μαλλιά της με ένα σκουρόχρωμο διαφανές πέπλο. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη. Κάθισε σε ένα διακριτικό σημείο μαζί με τους φίλους της και δεν σηκώθηκε ποτέ από το τραπέζι. Αφού ήπιαν τα ποτά τους, αποχώρησαν από το μαγαζί, μόνο που είχαν ξεχάσει να πληρώσουν το λογαριασμό, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να τη σταματήσουν στην είσοδο κρατώντας το λογαριασμό που ανερχόταν στα 37 ευρώ. Η Τζούλια κοίταξε τον μετρ και του είπε ότι "εγώ δεν πλήρωνα ποτέ μέχρι σήμερα" για να πάρει την απάντηση "από εδώ και πέρα θα πληρώνετε". Εκείνη βγήκε έξω ενοχλημένη και έστειλε το φίλο του να πληρώσει. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο πάρκινγκ καθώς αρνήθηκε να πληρώσει για να παραλάβει το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να πληρώσει πάλι ο ένας από τους συνοδούς της!
Η Τζούλια πάντως δεν φάνηκε να πτοήθηκε από το γεγονός, αφού δύο μέρες μετά εμφανίστηκε με το σωματοφύλακά της στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών