KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ;;;ΟΧΙ !!! ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ...


afroditi-salexΤις αντιδράσεις για την θέση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει η πρώην σύμβουλος του υφυπουργού το 2001 για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού. Οι γυμνές φωτογραφίες σε στυλ Λάρα Κροφτ «ξεθάφτηκαν» εννιά χρόνια αργότερα από τους επικριτές, δίνοντας τροφή για σχόλια σε όσους την αντιπαθούν. «Εχω επί ένα χρόνο πονοκέφαλο. Με επηρέασαν όλα αυτά και φυσικά στεναχωριόμουν. Αισθανόμουν να πνίγομαι από αδικία» εξομολογείται η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ. στην ΕΡΤ έρχεται να πυροδοτήσει

Αφροδίτη Αλ-Σαλεχ: σύμβουλος Βούγια, γυμνή φωτογράφιση
Γυμνή έχει φωτογραφηθεί η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, πρώην σύμβουλος του Σπύρου Βούγια και νυν παρουσιάστρια της ΕΡΤ. Δείτε την γυμνή Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.
Η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ από ηθοποιός έγινε ακτιβίστρια. Και από ακτιβίστρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμβουλος υπουργού. Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιστρέφει σήμερα στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια εκπομπής με κοινωνικό περιεχόμενο. Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δεν αποτελεί συνηθισμένη περίπτωση σε όλα τα πεδία ενασχόλησής της, ηθοποιία, τηλεόραση, πολιτική, ενώ μοιάζει εξίσου μαθημένη στο να προκαλεί αντιδράσεις με την πορεία της.
afroditi-salex3Η καριέρα της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ στην πολιτική ξεκίνησε από επισκέψεις σε βουλευτές και υπουργούς ως ακτιβίστρια, ενημερώνοντάς τους για θέματα μεταναστών. Τον Αύγουστο του 2009, μαζί με άλλους ακτιβιστές, βρέθηκε στο κέντρο κράτησης της Λέσβου και φώναζε «Να κλείσει η Παγανή». Δύο μήνες αργότερα, συναντήθηκε με τον Σπύρο Βούγια στον οποίο παρουσίασε τις εκθέσεις που είχε ετοιμάσει. Επειτα, ήρθε το τηλεφώνημα να αναλάβει σύμβουλός του. «Στην αρχή μου φάνηκε σαν ανέκδοτο. Αλλά μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν. Δέχθηκα. Από τη στιγμή που σου δίδεται η δυνατότητα να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι από μέσα, αν δεν το κάνεις, τότε γίνεσαι συνένοχος με αυτούς που πριν είχες καταγγείλει» λέει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ στο Βήμα.
afroditi-salex2Η είσοδος της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ στην πολιτική ως σύμβουλος του Βουγια προκάλεσε ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις. «Με έβριζαν όλοι. Οι αριστερές οργανώσεις γιατί είχα “πουληθεί στο σύστημα”. Οι Ακροδεξιοί με χαρακτήριζαν “ντροπή” για την πολιτεία και οι Κεντρώοι αναρωτιούνταν τι δουλειά έχω εκεί» εξιστορεί η ίδια. Και το ξένο επίθετό της, από τον σύρο πατέρα της, έγινε αφορμή για σχόλια.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών