KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !



Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης, μετά την απόφαση των τελευταίων να παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους παρά την ασφυξία στην αγορά και τις εκκλήσεις του εμπορικού κόσμου.

Το πρωί υπήρξαν εντάσεις στην Μεταμόρφωση, όπου παραμένουν σταθμευμένα φορτηγά στην άκρη του δρόμου, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν στην μέση του οδοστρώματος απεργοί για να σταματήσουν άλλα φορτηγά που εκτελούσαν κανονικά μεταφορές. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επιπρόσθετο μποτιλιάρισμα και οι οδηγοί για ακόμα μία ημέρα να υποστούν απίστευτη ταλαιπωρία.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο, καθώς οδηγοί δέχτηκαν επίθεση ακόμα και με όπλα στην Λαμία, πιθανότατα από απεργούς, επειδή απλά έκαναν την... δουλειά τους. Σε ένα άλλο περιστατικό στην Καβάλα, τέσσερις ιδιοκτήτες φορτηγών σταμάτησαν αλλοδαπό οδηγό και τον ξυλοφόρτωσαν, ωστόσο ο ένας από αυτούς συνελήφθη λίγο αργότερα, αναγνωρίστηκε από το θύμα και θα περάσει αυτόφωρο.

Στο αυτόφωρο οδηγούνται και οι δύο συλληφθέντες που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της Δευτέρας στη Μεταμόρφωση, όταν ένας απεργός δάγκωσε μάλιστα στο χέρι έναν ταξίαρχο της Αστυνομίας στην προσπάθειά του να διαφύγει. Και όλα αυτά συμβαίνουν παρόλο που (υποτίθεται ότι) ισχύει ακόμα το καθεστώς της πολιτικής επιστράτευσης που υπέγραψε ο πρωθυπουργός τον Ιούλιο και δεν έχει αναιρεθεί.

Μπροστά πάντως σε αυτήν την κατάσταση, η κυβέρνηση σκληραίνει την στάση της και προωθεί αύριο κιόλας με διαδικασία του κατεπείγοντος νομοθετική πρωτοβουλία για την αυστηροποίηση των ποινών για όσους απεργούν αν και είναι επιταγμένοι, καθιερώνοντας κάθειρξη για τους παραβάτες, δηλαδή φυλακή τουλάχιστον πέντε ετών!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών