KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Πιάστηκε  πανέξυπνος  ληστής στο Κέμπριτζ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Για την ακρίβεια, πήγε για διάρρηξη και βγήκε έχοντας ξεχάσει πίσω του αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία: ένα κινητό τηλέφωνο γεμάτο προσωπικές φωτογραφίες. 

Ούτε που το φανταζόταν ο 24χρονος σεσημασμένος μικροκακοποιός Άντονι Γκόθροπ όταν έβγαινε στις 28 Αυγούστου, με ένα κλεμμένο laptop παραμάσχαλα, από την πόρτα της οικίας που μόλις είχε διαρρήξει στο Κέμπριτζ, πως είχε αφήσει πίσω του, στον «τόπο του εγκλήματος», το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, για κακή του τύχη, το εν λόγω κινητό ήταν γεμάτο φωτογραφίες του ιδίου.


Θρασύς όσο λίγοι, ο ξεχασιάρης διαρρήκτης, όταν αντελήφθη την απώλεια, δε δίστασε να στείλει SMS στην αστυνομία απαιτώντας να του επιστρέψουν το κινητό του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, του το είχαν κλέψει ώρες πριν τη διάρρηξη της 28ης Αυγούστου.


Φυσικά, κανείς δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα ο 24χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου όπου τελικώς παραδέχθηκε την ενοχή του.


Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο - τρεις καταδίκες για διαρρήξεις και κατοχή ναρκωτικών - ο οποίος το 2005 το είχε σκάσει από το δικαστήριο επειδή «ήθελε να δει τη μητέρα του».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών