KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ..



Ποια είναι η Ράνια Κωστάκη, νέα συνοδός του Γιάννη Λάτσιου μετά το διαζύγιο με την Μενεγάκη; Πώς γνωρίστηκαν και τι υπάρχει μεταξύ τους;
Ο Γιάννης Λάτσιος μετά το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη έκανε εμφάνιση με νέα συνοδό στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στη Θεσσαλονίκη. Συνοδός του Λάτσιου ηταν η, επίσης ξανθιά, ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη.
latsios-kostakiΟ Γιάννης Λάτσιος έφτασε στο μαγαζί για την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου χαλαρός και ευδιάθετος. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που καθόταν μαζί του στο τραπέζι. Ο Γιάννης Λάτσιος και η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, δεν επέλεξαν τραπέζι πίστα, αλλά κάτι πιο διακριτικό και λίγο η χαλαρή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης, λίγο ο Βαρδάρης, λίγο τα ντεσιμπέλ κάποια στιγμή βρέθηκαν πολύ κοντά.
rania-kostakiΗ Ράνια Κωστάκη είναι DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ρυθμό 94.9, όπου κάθε πρωί κάνει εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Η Ράνια Κωστάκη ήταν η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Ζαρίφη στο πρωινό του Ρυθμού, και κάθε πρωί προσπαθεί να την φτάσει. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και στο παρελθόν δεν έχει αρνηθεί την φιλική της σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο. Ράνια Κωστάκη και Γιάννης Λάτσιος γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς καθώς Ρυθμός και ΑΝΤ1 ανήκουν στον ίδιο όμιλο.
Η Ράνια Κωστάκη, ως γνήσια ξανθιά, έχει εμφανιστεί στην εκπομπή «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» του Mega με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου έχει μάλιστα διακριθεί και ως Top Ξανθιά. Πληρεί λοιπόν όλες τις προϋποθέσεις για να καλύψει το κενό της Ελένης Μενεγάκη.
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιστηκαν Λάτσιος-Κωστάκη εμφανίστηκε αργότερα και η πρώην κουμπάρα του Γιάννη Λάτσιου, Νατάσσα Τοντορίντου. Λάτσιος και Νατάσσα συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε καλό κλίμα και έδειξαν οτι οι σχέσεις τους δεν είναι σε κακό επίπεδο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών