KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΨΩΝΙΣΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ.


Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία ανέμελη βόλτα στα μαγαζιά για shopping therapy, πόσο μάλλον στο ηλεκτρονικό σερφάρισμα σε σάιτ που διαθέτουν αποκλειστικές προσφορές και οικονομικές προτάσεις της τελευταίας λέξης της μόδας. Η επιλογή όμως του να επισκέπτεσαι μία ιστοσελίδα και να επιλέγει εκείνη για εσένα τι ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σου από την παγκόσμια αγορά μόδας, ξεφεύγει κατά πολύ από τα στερεότυπα ηλεκτρονικά κλισέ.
Την πρωτότυπη αυτή εναλλακτική λύση εφηύραν τρεις Έλληνες νεαροί σε ηλικία, ο Πέτρος Ζιώγας, 31 ετών, η 30χρονη Μαριλού Τζεμπελίκου και ο 28χρονος Αλέξης Μπάλλας. Η διαδικτυακή εφαρμογή fashinating. Com απέδωσε γρήγορα καρπούς, ενώ σήμερα μετρά ήδη πάνω από 15.000 κλικς από όλο τον κόσμο. Συνεργάζεται με περισσότερα από πενήντα e-shops απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας πάνω από 20.000 προϊόντα μόδας επιλεγμένα από ένα σύνολο 500.000.
Σε αντίθεση με τα γνωστά διαδικτυακά καταστήματα, το fashinating. Com παρουσιάζει προϊόντα από πολλά διαφορετικά ψηφιακά σημεία πώλησης ώστε να βοηθήσει τον χρήστη να βρει αυτό που αναζητάει.
Χρησιμοποιεί ένα λογισμικό σαν τεχνητή νοημοσύνη και επιτρέπει στην εφαρμογή να διαλέξει προϊόντα τα οποία προσεγγίζουν το γούστο του χρήστη, ενώ εκείνος σερφάρει για να ανακαλύψει τι του αρέσει. 
Η διαδικτυακή υπηρεσία, που υλοποιήθηκε με τη στήριξη του Open Fund εταιρείας για την οικονομική και συμβουλευτική υποστήριξη νέων επιχειρήσεων στον χώρο των αναδυόμενων τεχνολογιών.
Σχεδόν το 40% των χρηστών είναι από Αμερική, Ευρώπη και ασιατικές χώρες, ενώ πλέον στο παιχνίδι της ανακάλυψης γούστου μπαίνουν και οι Έλληνες, καθώς τα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα αυξάνονται ραγδαία και η διεθνής τάση των e-shops είναι η άμεση παράδοση και η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών