KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣΑΝ....

undefined
Ως κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της μόδας έπεσε η είδηση ότι το διάσημο μοντέλο Kate Moss και η βρετανική αλυσίδα ένδυσης TopShop διακόπτουν την τακτική τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα επέκτασης της εταιρείας του Sir Philip Green στην αμερικανική αγορά, που ξεκίνησε πέρυσι, προωθήθηκε μέσω του προσώπου της Moss.

Η μητρική εταιρεία των καταστημάτων TopShop, Arcadia, ανακοίνωσε ότι η κολεξιόν «Φθινόπωρο - Χειμώνας» που υπογράφει η Μοss (η 14η κατά σειρά) θα είναι η τελευταία. Όπως αναφέρει πάντως, «η κ. Moss πιθανόν να σχεδιάσει κάποια μεμονωμένα ρούχα στο μέλλον για την εταιρεία».

Ο βρετανικός Τύπος ασχολείται πολύ με το θέμα, αποδίδοντάς το εν μέρει στον έκρυθμο χαρακτήρα της Moss. Το διάσημο μοντέλο έσπευσε να δηλώσει ότι αυτό συνέβη, επειδή απαιτούνταν πολύς χρόνος για το σχεδιασμό μίας ολόκληρης κολεξιόν και πλέον ήθελε να στραφεί σε άλλες δραστηριότητες. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε διαφημιστική καμπάνια για οίκο κοσμημάτων στην οποία πρωταγωνιστεί γυμνή! Κάποιοι λένε ότι ίσως ήταν αυτό που «ξεχείλισε το ποτήρι» στη σχέση της με τον Sir Philip.

Εξάλλου έχει αποδειχτεί πως η «εκκεντρικότητα» της Moss την καθιστά δύσκολη συνεργάτιδα. Ο Sir Philip είχε συνάψει συμφωνία με το μοντέλο προ τετραετίας, όταν όλοι προδίκαζαν το τέλος της καριέρας του. Ήταν η εποχή που οι φωτογραφίες στις οποίες σνιφάριζε κόκα έκαναν το γύρο του κόσμου.

Απ’ αυτή τη συνεργασία υπολογίζεται ότι η Kate Moss έχει αποκομίσει πάνω από 3 εκατ. στερλίνες ως σήμερα. Σημειώνεται ότι ο Sir Philip διορίστηκε πρόσφατα σύμβουλος της κυβέρνησης για να ηγηθεί της προσπάθειας αναθεώρησης των δημοσίων δαπανών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών