KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.


Θύμα των ΜΜΕ θεωρεί τον εαυτό της η οποία όπως δηλώνει κάνει χρήση της δημοσιότητας έχοντας μοναδικό σκοπό  την προώθηση της δουλειάς της.
"Κάνω απλώς τη δουλειά του ηθοποιού και εκτελώ κάθε φορά το συμβόλαιό μου, που μου δημιουργεί την υποχρέωση να προβάλλω τη δουλειά αυτή στα ΜΜΕ. Γιατί είναι υποκριτικό να έχω το δικαίωμα των προσωπικών στιγμών, όπως όλοι".
Προσπαθώντας να ξεφύγει μάλιστα από τη βιομηχανία της σόουμπιζ, εξοργίζεται, όπως αναφέρει, όταν ακούει για τον εαυτό της πράγματα διαστρεβλωμένα. 
"Μέσα από την παγκοσμιοποίηση και τη διαδικτυακή τεχνολογία, ο κόσμος έχει γίνει μια γειτονιά, με πολλές κουτσομπόλες, άλλοτε καλοπροαίρετες, άλλοτε κακεντρεχείς, και το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει. Αυτό όμως δικαιολογεί τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση, τις ανακρίβειες έως και χυδαιότητες που σε κάνουν ανίσχυρο και ευάλωτο; Δικαιολογεί να κάνουν την προσωπική σου ζωή διάτρητη, να βλέπεις παντού φωτογραφίες από προσωπικές σου στιγμές; Ε, λοιπόν, έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και δυστυχώς, όταν είσαι καλοπροαίρετος, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση!".


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών