KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....


Σάλο προκαλεί η πληροφορία οτι γνωστός δήμαρχος, αν και παντρεμένος, ερωτεύθηκε και άφησε έγκυο τη γραμματέα του. Που έγινε το ροζ σκάνδαλο και πώς αντέδρασε η σύζυγος;
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι δήμαρχος της Δυτικής Ελλάδας, όχι μόνο ερωτεύτηκε σφόδρα την 35χρονη γραμματέα του, παρότι και οι δύο παντρεμένοι, αλλά την κατέστησε και έγκυο. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα η σύζυγός του τον έχει διώξει από το σπίτι, καθώς οι παρασπονδίες του έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην περιοχή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Κόσμος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε πόρταλ της περιοχής, η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Τότε ο δήμαρχος της Δυτικής Ελλάδας προσέλαβε στο γραφείο του την εν λόγω γραμματέα. Εντυπωσιακή 35άρα παντρεμένη με παιδιά από την πρώτη στιγμή μπαίνει στο μάτι του «μπερμπάντη» δημάρχου, ο οποίος την πολιόρκησε διακριτικά. Η πολιορκία απέδωσε μετά από περίπου δύο μήνες. Όλα αυτά συνέβησαν κάτω από την μύτη της γυναίκας του τοπικού άρχοντα, η οποία δεν υποψιάστηκε απολύτως τίποτε.
Ο έρωτας ανάμεσά σε δήμαρχο-γραμματέα φουντώνει. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι ερωτικές αποδράσεις τα δώρα και η χημεία οδηγούν το παράνομο ζευγάρι σε λάθη. Η γραμματέας μένει έγκυος και αναγκάζεται να κάνει έκτρωση γιατί το σκάνδαλο είναι μεγάλο. Η σχέση συνεχίζεται παράνομη. Μάλιστα είναι τέτοια η επιθυμία του ενός για τον άλλον που δεν διστάζουν να συνευρίσκονται ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του.
Κάποια στιγμή η σχέση του δημάρχου της Δυτικής Ελλάδας γίνεται αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου και η «πληροφορία» φτάνει στ’ αυτιά της γυναίκας του, η οποία προσλαμβάνει κρυφά ντετέκτιβ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα των φημών.
Ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολουθεί το ζευγάρι δήμαρχος-γραμματέας και κάποια στιγμή εντοπίζει την ερωτική φωλιά του ζευγαριού. Ενημερώνει την απατημένη σύζυγό και εκείνη παρουσία δύο μαρτύρων φτάνει στο διαμέρισμα. Η απατημένη σύζυγός σοκαρισμένη βλέπει τον άντρα της στην αγκαλιά της ερωμένης του και διώχνει το δήμαρχο από το σπίτι τους.
Τις τελευταίες μέρες ο γνωστός δήμαρχος προσπαθεί να ηρεμήσει την γυναίκα του, καθώς η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης θα καταστρέψει την προεκλογική εκστρατεία στις δημοτικές εκλογές 2010. Και ο μοναδικός τρόπος για να μη γίνει κάτι τέτοιο, είναι να διώξει την γραμματέα από δίπλα του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών