KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕ.

Προσφυγή στην Δικαιοσύνη σκέφτονται σοβαρά να κάνουν έλληνες αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στο Πεκίνο το 2008, προκειμένου να εισπράξουν τα πριμ των Ολυμπιακών Αγώνων που τους οφείλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ετοιμάζουν.

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από την διοργάνωση, οι επτά ολυμπιονίκες του 2008 όχι μόνο δεν έχουν πληρωθεί το πριμ που είναι θεσμοθετημένο διά νόμου, αλλά δεν έχουν καν επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΓΓΑ για το τι μέλλει γενέσθαι.

Για αυτόν τον λόγο, κινούνται να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα δικαστικά και έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με δικηγόρο, ώστε αν δεν υπάρξει θετική αντίδραση από τη ΓΓΑ, να προχωρήσουν άμεσα μέσω της νομικής οδού στην καταβολή των πριμ τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πεκίνο μετάλλια κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης (ασημένιο στο τάε κβον ντο), Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος (ασημένιο στην κωπηλασία), Πηγή Δεβετζή (χάλκινο στο τριπλούν του στίβου) και Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη (χάλκινο στην ιστιοπλοΐα).

Το καθαρό ποσό για το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο είναι περίπου 100.000 ευρώ και για το χάλκινο 70.000 ευρώ. Ωστόσο, την ίδια λύση δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και οι αθλητές που έχουν καταλάβει θέσεις από την 4η ως την , οι οποίοι επίσης δικαιούνται πριμ για τις ολυμπιακές επιτυχίες τους, τα οποία συνήθως πληρώνονταν στο τέλος της πρώτης μεταολυμπιακής χρονιάς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών