KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο-τσόντα με υπαξιωματικό .



Σάλος στo Πολεμικό Ναυτικό με ροζ βίντεοαρχικελευστής, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι κάνει η κοπέλα στο βίντεο-τσόντα που διαδίδεται στα κινητά; όπου πρωταγωνιστεί καυτή
Μετά τις sexy φωτογραφίες Τζούλιας Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο, νέο ροζ σκάνδαλο σαρώνει το Πολεμικό Ναυτικό. Στα τηλέφωνα ναυτών και στελεχών διαδίδονται δύο video-τσόντες, στις οποίες φέρεται να πρωταγωνιστεί νεαρή καλλίγραμμη αρχικελευστής. Τα βίντεο πρωτοεμφανίστηκαν πριν μερικούς μήνες και διαδίδονται με αστραπιαίους ρυθμούς στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.
Αν και το πρόσωπο της κοπέλας δεν φαίνεται, ούτε ακούγεται καθαρά η φωνή της, το μέρος όπου διαδραματίζεται το ροζ βίντεο έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό. Συγκεκριμένα, τα sex videos λαμβάνουν χώρα σε ένα από τα τρία ναυτικά νοσοκομεία, δηλαδή στην Αθήνα, Σαλαμίνα ή Κρήτη.
Στο βίντεο-τσόντα, η υπαξιωματικός του Ναυτικού εμφανίζεται με δύο στολές, την χειμερινή και τη θερινή, σε πόζες που θυμίζουν την Σάρον Στόουν στην ταινία Βασικό Ένστικτο. Η κοπέλα είναι νέα σε ηλικία με μακριά πόδια και πλούσια προσόντα.
Στα ροζ βίντεο διακρίνεται καθαρά ο βαθμός της υπαξιωματικού, γεγονός που δίνει στο βίντεο χαρακτηριστικά φετίχ, θυμίζοντας το βίντεο με όργια σε σχολείο. Η υπαξιωματικός γνωρίζει οτι βιντεοσκοπείται καθώς παίζει με τα προσόντα της, αλλά και με την κάμερα.
Προς απογοήτευση πολλών, σε κάποιο σημείο της βίντεο-τσόντας η αρχικελευστής διακόπτει απότομα το γύρισμα. Η παιχιδιάρα στρατιωτικός κλείνει απότομα την κάμερα, αφού στην αίθουσα φαίνεται να πλησιάζει κάποιος ανώτερός της, αφήνοντας τον θεατή στα κρύα του λουτρού με την φαντασία να οργιάζει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών