KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

!!ΕΙΣΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.

Έξω φρενών έγινε η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν ένας θαυμαστής της δεν αρκέστηκε μόνο να την χαιρετίσει δια χειραψίας, αλλά ήθελε να την φιλήσει κιόλας! Ανάποδα γύρισε το μάτι της παρουσιάστριας που έχασε την ψυχραιμία της σε σημείο να ξεχάσει ακόμα κι αυτά που έλεγε στις κάμερες... Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την κλήρωση της Α1 βόλεϊ, μιας και η ίδια είναι μανιώδης του αθλήματος. Ο άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να χαιρετίσει την παρουσιάστρια και -φυσικά- να τον απαθανατίσουν! Τόσο τα τηλεοπτικά συνεργεία όσο και η παρουσιάστρια προσπάθησαν με το καλό να τον απομακρύνουν, εκείνος, όμως, επέμενε... Έτεινε το χέρι στην Βίκυ ο άνθρωπος και εκείνη του απάντησε ωσάν παγοκολώνα: «γειά σας».
Ο θαυμαστής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και έσκυψε να ασπαστεί το ίνδαλμα... Εκεί ήταν που έφαγε... πακέτο η παρουσιάστρια! Με μια ξαφνική κίνηση του κεφαλιού προσπάθησε να τον αποφύγει, ενώ τα μάτια της γούρλωσαν!
Μετά το σοκ, η Βίκυ έχασε ολίγον τι τα λόγια της, αλλά ξαναβρήκε τον ειρμό της και συνέχισε να μιλά για την φετινή σεζόν και τον ανταγωνισμό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών