KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ.



Ηρθε στην Ελλάδα και φέρνει... ταραχή με τις απίστευτες απαιτήσεις της! εχθες, στις 10.00 το βράδυ, η Πάμελα Αντερσον ηρθε  στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού Eurovoice, τον οποίο θα παρουσιάσει στις 23 και 24 του μήνα.
Η Αμερικανίδα σεξοβόμβα, οικοδέσποινα του Eurovoice που θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», έρχεται απόψε στη χώρα μας, «πακέτο» με τη... λίστα των απαιτήσεών της.
pamela-386.jpgΓια τη μετάβασή της από το lux σπίτι της στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες έχει ζητήσει μια λιμουζίνα που θα πληρωθεί από τους διοργανωτές του Eurovoice. Η sexy ξανθιά που έγινε γνωστή παγκοσμίως από το σίριαλ «Baywatch» έχει ζητήσει επίσης τρία εισιτήρια πρώτης θέσης μετ’ επιστροφής από το Λος Αντζελες στην Αθήνα (για εκείνην και τους δύο βασικούς συνεργάτες της).
Στο αεροδρόμιο, όπως είναι ευνόητο, θα γίνεται χαμός από τις κάμερες και τους φωτογράφους, αλλά και γι' αυτούς η Πάμελα έχει προνοήσει. Ζήτησε να κάνουν «κλικ» πάνω της με τον δικό της τρόπο. Τι εννοούμε; Ολες οι βιντεοκάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές της διοργάνωσης πρέπει να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό φίλτρο «Ring Light» (για τις κάμερες) και με το ειδικό φλας «Ring Flash» (για τις φωτογραφικές μηχανές) που καλύπτει τυχόν... ατέλειες.
Επίσης, έχει ζητήσει μια προεδρική σουίτα για την ίδια και δύο απλές για τους ανθρώπους που αποτελούν το δεξί της χέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, για τουλάχιστον πέντε μέρες. Αν και στην αρχή ήθελε η σουίτα της να έχει θέα στον... ωκεανό, ατύχησε! Έτσι, προτίμησε το κέντρο της Αθήνας. Κατά την παραμονή της στη χώρα μας θέλει να μετακινείται με λιμουζίνα ή με πολυτελές τζιπ και να φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως από δύο σωματοφύλακες.
Αν νομίζετε ότι είναι μόνο αυτά στην golden list με τις απαιτήσεις της Πάμελα Αντερσον, απατάσθε. Εχει ζητήσει από τους διοργανωτές του Eurovoice 6.000 ευρώ προκαταβολικά για... έξοδα κομμωτηρίου και μακιγιάζ. Εννοείται, δεν θα παρεκκλίνει από το διατροφολόγιό της που θα εμπεριέχει κυρίως ελαφριά γεύματα με λίγες θερμίδες και φυσικά εμφιαλωμένο νερό. Μαζί με τη super star θα έρθει και επιτελείο συνεργατών της, οι οποίοι θα επιμελούνται την εικόνα της πριν από κάθε έξοδό της και βεβαίως τις πρόβες. Την... επίσημη πρώτη αναμένεται να την κάνει σε συνέντευξη Τύπου για το Eurovoice, την Τετάρτη, μαζί με τον Σάκη Ρουβά, στην παρουσίαση του οποίου -ως γνωστόν- θα συμμετάσχει και εκείνος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών