KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ .......!!!



Ομαδικά όργια με επώνυμους πολίτες της Χαλκίδας αναστάτωσαν την Εύβοια και ολόκληρη την Ελλάδα. Που εκτυλίχθηκαν τα όργια σε club και πώς διαδόθηκε το καυτό νέο;
Σύμφωνα με την Espresso και το halkida.tv, αυτόπτης μάρτυρας των οργίων ήταν ο πορτιέρης κεντρικού και ιδιαίτερα κοσμικού καταστήματος της Χαλκίδας. Ο πορτιέρης-φύλακας βρέθηκε στο bar τις 6.00 τα ξημερώματα, όταν υποτίθεται πως όλοι οι θαμώνες είχαν φύγει και το club είχε κλείσει. Ξαφνικά όμως, άκουσε φωνές και βογκητά από το υπόγειο του καταστήματος. Κατέβηκε να δει τι ακριβώς συμβαίνει και τότε βρέθηκε μπροστά στο απρόσμενο θέαμα ομαδικών οργίων.
Στο όργιο συμμετείχαν έξι άτομα, τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες. Ανάμεσα στους άντρες ήταν ο ιδιοκτήτης του club, αλλά και επώνυμοι της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, ο πορτιέρης είδε γνωστό γιατρό της Χαλκίδας και έναν εξίσου γνωστό δικηγόρο, ενώ το «εξάγωνο» συμπλήρωναν ένας ακόμη άντρας και δύο γυναίκες. Στα όργια συμμετείχαν και οι έξι με τους συμμετέχοντες να… ικανοποιούν αλλήλους ποικιλοτρόπως.
Ο «φουσκωτός» προτίμησε να μη χάσει τη δουλειά του και απομακρύνθηκε γρήγορα από το ομαδικό όργιο για να μην απολυθεί. Δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το στόμα του κλειστό και άρχισε να μιλάει σε γνωστούς και φίλους. Έτσι το νέο άρχισε να διαδίδεται από σε στόμα στην Χαλκίδα. Στο facebook, μάλιστα, δημιουργήθηκε group με τίτλο «Ημουν και εγώ στο… τρενάκι της Χαλκίδας» με μέλη που εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους επειδή δεν τους… κάλεσαν στο υπόγειο του club.
Όλοι τώρα αναζητάνε το όνομα του club των οργίων στη Χαλκίδα, καθώς και των συμμετεχόντων, κάτι που δεν θα αργήσει να βγει στη δημοσιότητα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών