KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η COCA COLA ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Γιατί η Coca-Cola σκέφτεται να φύγει απο την Ελλάδα; Τι λέει ο ιδιοκτήτης της Coca-Cola και τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους στην εταιρεία;
Ανησυχία στους εργαζόμενους προκαλεί η πληροφορία οτι η Coca Cola 3E ετοιμάζεται να τα «μαζεψει» από την Ελλάδα. Η διοίκηση της Coca Cola εκφράζει μεγάλη δυσαρέσκεια για τα οικονομικά μέτρα, κυρίως τα φορολογικά, που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση εν μέσω κρίσης.
Ο ιδιοκτήτης της Coca-Cola, Γ. Δαυίδ, σκέφτεται να μεταφέρει τις δραστηριότητες της εταρείας σε άλλες αγορές όπου η φορολογία είναι μικρότερη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Αν η Coca-Colaφύγει από την Ελλάδα, τότε θα μείνουν άνεργοι 2.500 εργαζόμενοι που αυτή τη στιμή δουλεύουν σε επτά εργοστάσια της Coca-Cola στην Ελλάδα.
Κύκλοι της Coca-Cola 3E δηλώνουν ότι «δεν είναι στα σχέδια να πούμε πως φεύγουμε σε μερικούς μήνες, όμως δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη διαρκή πίεση των μετόχων μας, μία πίεση που έχει να κάνει με τις απώλειες που προκύπτουν από τη διπλή φορολόγησή μας». Παράγοντες της εταιρείας αναφέρουν μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι «δεν θα πληρώνουμε εμείς το μάρμαρο της πολιτικής Παπακωνσταντίνου».
Προκαλεί πάντως αλγηνή εντύπωση οτι εν μέσω κρίσης, και ενώ τα χαμηλά εισοδήματα αισθάνονται αφόρητη πίεση από τα μέτρα του ΔΝΤ, μεγάλες κερδοφόρες εταιρείες όπως η Coca-Cola επιλέγουν να πιέσουν το κράτος, απειλώντας οτι «θα φύγουν από την Ελλάδα». Μερικοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών