KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ HARDCORE.


Σάλος στη βόρεια Ελλάδα με πανέμορφη κοσμική κυρία που μπήκε στο νοσοκομείο μετά από hardcore ερωτικά όργια με δονητές και άλλες γυναίκες. Γιατί η γνωστή κυρία μπήκε στο νοσοκομείο;
H γνωστή κοσμική κυρία επισκέφτηκε τα Επείγοντα Περιστατικά για να αφαιρέσει ερωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Μετά από μία καυτή βραδιά ομαδικών οργίων, η θερμόαιμη κυρία προσπάθησε να αφαιρέσει το δονητή που χρησιμοποιούσε, αλλά μάταια. Έτσι πανικόβλητη, και με τη βοήθεια φίλης της, η οποία συμμετείχε και η ίδια στο ερωτικό τσιμπούσι», πήγε σε νοσοκομείο γειτονικής πόλης, αφού στην περιοχή της είναι ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο.
Οι γιατροί που εφημέρευαν εκείνο το βράδυ στο συγκεκριμένο επαρχιακό νοσοκομείο δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν οι δύο γυναίκες εξήγησαν, σε κατάσταση πανικού το τι είχε συμβεί. Φυσικά τίμησαν τον όρκο του Ιπποκράτη και έκαναν το καθήκον τους, βοηθώντας την… παθούσα να ξεπεράσει το πρόβλημα. Εντύπωση τους έκανε όμως πώς μια τόσο γνωστή κυρία της κοσμικής ζωής επιδίδονταν σε τέτοια άγρια ομαδικά όργια sex.
Η κοσμική κυρία ωστόσο κρύβεται πλέον αφού το περιστατικό μαθεύτηκε και τώρα που βούιξε ολόκληρη η περιοχή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών